Κατηγορίες
Super League 1

Πλατανιάς vs Κασσιώπη – Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λαζαρίδης, Κανακούδης

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να επαναλάβει αυτό που έκανε στο πρώτο του φιλικό με την Κασσιόπη (Πέμπτη 2/8 1-0) και αρκέστηκε στο 0-0 στη αναμέτρηση που έδωσαν οι δύο ομάδες το απόγευμα της Κυριακής (5/8).

Οι Κρητικοί επέβαλαν το ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό του αγώνα πιέζοντας σε όλο το γήπεδο. Στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του συλλόγου των Χανίων, ο Ηλίας Αναστασάκος «άγγιξε» το γκολ όμως το σουτ που έκανε κατέληξε στο δοκάρι.

Οι Νούνιες και Αργυρόπουλος ήταν τα νέα πρόσωπα για τον Πλατανιά. Ο Αργυρόπουλος αγωνίστηκε κανονικά καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Οι “δικοί” Λαζαρίδης και Κανακούδης αγωνίστηκαν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, με τον πρώτο να πραγματοποιεί μία εκπληκτική απόκρουση στο 80′

Πλατανιάς: Κηπουρός (46΄ Λαζαρίδης), Αργυρόπουλος (58΄ Παληγεώργος), Ντόε, Δημήτρης (46΄ Κανακούδης), Κουρτεσιώτης (46΄Τζανής), Νούνιες (46΄ Κάλαϊτζιτς), Γκονζάλες (46΄ Δέντσας), Μιρτσέτα (58΄ Τσοντάκης), Μαρτσάκης (46΄ Έκελμανς), Ουκάρ (46΄ Μαραγκουδάκης), Αναστασάκος (46΄ Δράμι).

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected