Κατηγορίες
Football League

Περικλής Αμανατίδης : “Πολύ καλή δουλειά με Νίκη”

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία προετοιμασίας της Νίκης Βόλου ο πρώην τεχνικός της Βέροιας Περικλής Αμανατίδης.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε σχετικά με τη μέχρι τώρα παρουσία της Νίκης στο Καρπενήσι: «Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Προπονούμαστε στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη σκληρή δουλειά που γίνεται. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει ότι πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και πραγματικά δείχνουν μεγάλη όρεξη στο γήπεδο.

Στις προπονήσεις έχουμε σημαντική βοήθεια για το τι καταφέρνουμε με ένα team system με πομπούς που καταγράφει τα πάντα στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές, ώστε να γίνεται άρτια η δουλειά μας. Στο τεχνικό τιμ έχουμε και τον συνεργάτη μας, Γιώργο Αδάμ που μας βοηθάει στις μετρήσεις.

Θα δώσουμε ένα φιλικό ματς με την Καλλονή και στις 14 του μηνός που θα επιστρέψουμε στο Βόλο θα έχει γίνει μια πολύ σκληρή δουλειά, μια πολύ καλή γνωριμία μεταξύ των ποδοσφαιριστών και θα έχουμε βάλει τις βάσεις που επιθυμούμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει ότι είναι απλά παιδιά και έχουν αγκαλιάσει τους μικρούς της ομάδας. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Όλα τα παιδιά είναι ξεχωριστά. Δεν έχουμε έτσι κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι όλα έτσι όπως τα θέλουμε.

Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να βγει μια καλή δουλειά και να γυρίσουμε στο Βόλο για να μοντάρουμε την ομάδα. Είμαστε στην κατάσταση που πρέπει για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, υπάρχει μεγάλη ηρεμία, έτσι όπως χρειάζεται να έχει μια ομάδα στο ξεκίνημα της και έχουμε όλο τον χρόνο για να κάνουμε ένα σύνολο όπως το θέλουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πλατανιά, αλλά το φιλικό δεν έγινε, γιατί κρίναμε ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για κάποιο ματς, ενώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον Διευθυντή του Ξενοδοχείου Μοντάνα, Γιώργο Λαθύρη που είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθάει σε οτιδήποτε χρειαστούμε».

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και τα πρώτα φιλικά ματς:

11 ή 12/8 Καρπενήσι: Νίκη Βόλου – Καλλονή

22/8 Καρδίτσα: Αναγέννηση – Νίκη Βόλου

29/8 Βελεστίνο: Ρήγας Φεραίος – Νίκη Βόλου

2/9 Πανθεσσαλικό: Νίκη Βόλου – Ηρακλής

6/9 Τύρναβος: Τύρναβος – Νίκη Βόλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected