Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΕ Χαρίεσσα – Δύο νέοι παίκτες στις προπονήσεις

  Και ενώ ο προπονητής Δημήτρης Χαλκιάς απουσιάζει για μερικές μέρες λόγω της προσωπικής του εργασίας (επιστρέφει κανονικά στις 16/8), στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχουν τέσσερις παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να λογίζονται παίκτες της ΑΕ Χαρίεσσας.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Καρασαρίδη (30 ετών από τον Κεραυνό Επισκοπής, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος), Δημήτρη Δάγκα (18 ετών, το δελτίο του ανήκει στην ομάδα, αλλά ο ίδιος απείχε λόγω των πανελλήνιων εξετάσεων πέρσι) και δύο παίκτες από τον ΑΟ Αγγελοχωρίου, τα ονόματα των οποίων δεν ανακοινώνονται ακόμα, καθώς δεν έχουν παραλάβει τις ελευθέρας τους. Και οι τέσσερις συμμετέχουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων, με τον πρώτο να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα και απομένουν τα τυπικά για να ενταχθεί στο δυναμικό των “κιτρινόμαυρων”.

Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν από την ομάδα 3-4 παίκτες που θα ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ, ενώ η επιστροφή του ισχυρού άνδρα της ομάδας Λάκη Ακριτίδη από την Αμερική όπου βρέθηκε για προσωπικούς λόγους, να διευκολύνει σημαντικά τις επαφές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected