Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενήμαχου – Παρουσίαση

Ξεκίνημα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για τη νεοφώτιστη Θύελλα Στενήμαχου πριν λίγες μέρες, με νέο προπονητή τον Γιάννη Γιάννου (φωτ) και με νέα διοίκηση, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό μας άρθρο.

Μετά την πολύ καλή περσινή χρονιά (2η στον δεύτερο όμιλο της Α2 πίσω από την ΑΕΠ Βέροιας) ήρθε το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας, με την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική. Η διοίκηση, με επικεφαλής πλέον τον κ. Γιώργο Σαρακατσάνο στη θέση του απελθόντα κ. Κώστα Ματάτη, ξεκίνησε τον προγραμματισμό, με την πρόσληψη αρχικά του έμπειρου και καταξιωμένου τεχνικού, Γιάννη Γιάννου.

Ο κόουτς της Θύελλας έχει μια πολύ μεγάλη σταδιοδρομία στους πάγκους διαφόρων ομάδων, με πάμπολλες παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στις Νάουσα, ΑΕ Αλεξάνδρεια, ΑΕΠ Βέροιας, Εορδαϊκός, Πανθρακικός, Γρεβενά, Βελεστίνο, Φοίνικας Πολίχνης, Αγροτικός Αστέρας, Νίκη Λαγκαδά, ΑΕ Κρήνης, Καλοχώρι, Δόξα Δρυμού, Ατρόμητο Διαβατού κ.α., με πολλές επιτυχίες αλλά και άτυχες στιγμές.

Από το περσινό ρόστερ έχουν αποχωρήσει οι Αντιφάκος και Δούμος, ενώ οι φετινές προσθήκες μέχρι στιγμής είναι οι εξής :

1) Γιάννης Θεοδωρίδης (Φίλιππος Μέσης) φωτ. δεξιά

2) Μιχάλης Γιάννου (ΑΕ Χαρίεσσας)

3) Γκατζίδης Χρήστος (ΑΕ Χαρίεσσας)

4) Βαγγέλης Παππάς (Θύελλα Σταυρού)

5) Νίκος Χατζηρόζης (Ολυμπιακός Νάουσας)

Το Σάββατο 11/8 θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό προετοιμασίας στο γήπεδο της Ράχης με αντίπαλο την Ακαδημία Βέροιας, ενώ το διήμερο 24 και 25 Αυγούστου θα συμμετάσχει στο τουρνουά “Γιάννη Μπάλογλου“ που διοργανώνει ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected