B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας vs Αχιλλέας Νεοκάστρου (διεκόπη)

Άσχημη τροπή πήρε ο φιλικός αγώνας μεταξύ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας και του Αχιλλέα Νεοκάστρου σήμερα 8/8 στο γήπεδο της Νικομήδειας. Το παιχνίδι διεκόπη στο 67’ του αγώνα, καθώς μετά από ένα φάουλ του Χατζηθεοδώρου στον Γιώργο Ευτυριάδη (προπονητής – παίκτης των γηπεδούχων), ο δεύτερος ζήτησε το λόγο σε έντονο ύφος και ο προπονητής των φιλοξενούμενων Αντώνης Δακόπουλος αμέσως φώναξε τους παίκτες του και αποχώρησαν από το γήπεδο.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν αντεγκλίσεις, οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, όμως ο προπονητής του Αχιλλέα ήταν ανένδοτος και το παιχνίδι διεκόπη οριστικά.

Για την ιστορία, η ομάδα του Νεοκάστρου κέρδιζε 0-4 πριν τη διακοπή, ήταν σαφώς ανώτερη από τους γηπεδούχους και η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων, αν και στην αρχή της προετοιμασίας, ήταν φανερή.

Στο πρώτο ημίχρονο (το παιχνίδι είχε συμφωνηθεί να διαρκέσει 80 λεπτά), οι “ασπρόμαυροι” προηγήθηκαν 0-2, χάρη σε γκολ του Παναγιώτη Παπαδόπουλου στο 10’ και του Αλέξη Παπαδόπουλου στο 22’. Η Νέα Γενεά προσπάθησε με πολλούς νέους στη σύνθεση της (αγωνίστηκε και ο Μάκης Θεοδωρίδης, που γυμνάζεται με την ομάδα) να αντιδράσει, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ουσιαστικό.

Στην επανάληψη ο Αντώνης Δακόπουλος προχώρησε σε 8 αλλαγές, αλλά η ομάδα του συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και 3 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τοπαλίδης έκανε το 0-3.

Δύο λεπτά πριν την διακοπή του αγώνα, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος με ωραίο σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το 0-4 που θεωρείται τυπικά το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι με τον Αχιλλέα αγωνίστηκε και ο Αλέξης Καφές, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, απομένουν τα τυπικά να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

 Η σύνθεση του Αχιλλέα Νεοκάστρου (ήταν αδύνατο μετά τη διακοπή του αγώνα να ζητήσουμε τη σύνθεση της Νικομήδειας, καθώς ο Γιώργος Ευτυριάδης ήταν σε έξαλλη κατάσταση…)

Δαμιανίδης, Μοσχόπουλος, Κατσαμπελίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Λαμπριανίδης, Τσέος, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος Αλ., Σαμψωνίδης, Παπαδόπουλος Π. Αγωνίστηκαν και οι Φασίδης, Χατζηθεοδώρου Αλ., Χατζηθεοδώρου Ν., Λάιος, Καφές, Παρσόπουλος, Λιακόπουλος

Φωτορεπορτάζ

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected