B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού vs Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 3-2

  Στο πρώτο φιλικό για τη νέα περίοδο και για τις δύο ομάδες, ο Εθνικός Κλειδιού με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, νίκησε τον φιλόδοξο φέτος Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου με 3-2.

Ο αγώνας, που διεξήχθει στο γήπεδο του Κλειδιού, είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός ήταν σαφώς καλύτερος και κατάφερε να πετύχει 3 γκολ αλλά και να απειλήσει αρκετές φορές την εστία της Άρη. Τα γκολ των “μπλε” πέτυχαν οι Κωστόπουλος, Βουλτσίδης και Κεχαγιάς, ενώ οι μόνο πέντε προπονήσεις του Παλαιού Σκυλιτσίου σαφώς ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην απόδοση της ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού, καθώς ο Εθνικός δεν είχε εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο (αρκετές οι απουσίες λόγω αδειών και εργασίας), με αποτέλεσμα οι “κιτρινόμαυροι” του Δημήτρη Γιουρόπουλου να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να πετύχουν δύο γκολ με τους Ντέλλα και Νίκο Θεοδωρίδη.

Κρίνοντας από το πρώτο παιχνίδι, αν και πολύ νωρίς ακόμα, ο Εθνικός δείχνει σημάδια ποιοτικής ομάδας και σίγουρα με όλο το ρόστερ διαθέσιμο, θα δείξει πολύ καλύτερη εικόνα. Από την άλλη ο Άρης, αν και είχε μόλις 5 μέρες προπονήσεων έδειξε πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα φέτος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Ναθαναήλ, Καλυβιώτης Δ., Καλυβιώτης Α., Περηφανόπουλος, Στογιάννης, Καϊμακαμίδης, Κιρκιλιανίδης, Φιρινίδης, Κωστόπουλος, Βουλτσίδης, Κεχαγιάς.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Ευθυμίου, Νούσιος, Μιμίνι, Κρεμύδας, Θεοδωρίδης, Μπογιαννίδης, Μουρτζίλας, Μαυρόπουλος, Κολογουσίδης, Νούσιος, Μωραϊτης Γρ., Μωραϊτης Δ., Πατρίκας, Παπαδόπουλος, Κολεσίδης, Αγγελίνας, Ντέλλας, Καρασσαβίδης, Δαρδακούλης, Απόσογλου, Λιόλιος, Δελίογλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected