Κατηγορίες

Αχιλλέας Νάουσας – Ειδησεογραφία

  Αρκετές σημειώσεις κρατήσαμε στην επαφή που είχαμε με άνθρωπο της ομάδας, ο οποίος μας αποκάλυψε πρόσωπα και πράγματα σχετικά με τις εξελίξεις στο στρατόπεδο του Αχιλλέα Νάουσας το τελευταίο διάστημα. Αναλυτικά παρακάτω:

1) Προπονητής της ομάδας για την περίοδο 2012-2013 είναι και επίσημα ο Βασίλης Κουρογεωργάκης, ο οποίος μετά την περσινή χρονιά στον πάγκο του έτερου της Νάουσας, Ολυμπιακό, αντικαθιστά στον Αχιλλέα τον αποχωρήσαντα Σάκη Γλώσση. Το νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας (που αναφέρουμε παρακάτω) μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα, έδωσε τα “κλειδιά” στον Ναουσαίο προπονητή, με στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία και γιατί όχι την καλύτερη θέση από την περσινή χρονιά.

2) Βοηθός αναλαμβάνει ως παίκτης-προπονητής ο Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος πρόσφατα συμφώνησε με την ομάδα και θα συνεισφέρει με την εμπειρία του και τις γνώσεις του στο πλευρό του πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό Νάουσας.

3) Παίκτης του Αχιλλέα είναι και ο Κώστας Βύζας, που πέρσι αγωνίστηκε στην ΑΕ Χαρίεσσας. O 38χρονος μέσος, με θητεία σε Νάουσα και Λευκάδια, αποτελεί πρότυπο αθλητή και σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

4) Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ήδη ο Κοκοφιάδης, ενώ έντονη είναι η φημολογία για πρόταση της Νάουσας στον Σάκη Παπατάνο.

5) Το νέο διοικητικό σχήμα του Αχιλλέα αποτελείται από τους Δημήτρη Βογιατζόγλου, Γιώργο Ψαρρά, Γιάννη Δούμο, Γιάννη Πανταζή, Βασίλη Χόνδρο, Απόστολο Ακριτίδη, Δημήτρη Βύζα, Άγγελο Κάλφα, Βασίλη Νούσια, Παναγιώτη Πασιάκη και Γιάννη Μπέσιο.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected