Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Ράχης vs Αγρ. Αστ. Αγίας Βαρβάρας 0-5

  Το πρώτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας για τις δύο ομάδες έγινε την Τετάρτη 8/8 στο βοηθητικό γήπεδο της Ράχης, ανάμεσα στον Εθνικό και στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, καθώς ο Αγροτικός νίκησε εύκολα με 5-0 τον νεοφώτιστο στην Α2 Εθνικό, εκμεταλλευόμενος τις φάσεις που δημιούργησε αλλά και τη διαφορά ποιότητας των παικτών του.

Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-0 με τα γκολ των Χαμπαλάνοβ (2) και Οικονόμου Χρ., ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, ο Εθνικός ανέβασε κάπως την απόδοση του, όμως οι Βαρβάρες σημείωσαν άλλα δύο γκολ με τους Οικονόμου Χρ. και Βοργιαζίδη.

Οι συνθέσεις :

Εθνικός Ράχης (Γιώργος Μαραγκός) : Παρμάκας, Κηπουρλιού, Χατζής, Σαμψωνίδης, Μπιτζές, Μπαρμπαρούσης, Ζήσιος, Τσαφτσής, Τσακιράκης, Πετράκης, Μπορίκας. Αγωνίστηκαν και οι Χριστοφορίδης, Κων/νίδης, Μπαντής, Νικολαϊδης, Αϊβάζης, Ρίσος, Κακογιαννάκης, Παπανικολάου

Αγρ. Αστ. Αγίας Βαρβάρας (Μιχάλης Αλεξιάδης) : Βερβαντίδης, Βοργιαζίδης, Οικονόμου Αλ., Τέτος, Αδαμίκος, Μπάμπος, Δήμου, Πουλασουχίδης, Οικονόμου Χ., Χαμπαλάνοβ, Σουλιώτης. Αγωνίστηκαν και οι Γουδώνης, Γκάνιος, Καρανίκας, Δεληγιώργης, Σίμος,

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected