Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Καμπανιακός – Πακέτο τέσσερις από Αλεξάνδρεια!

 Η παρουσία του Γιάννη Ζαπρόπουλου στην τεχνική ηγεσία των “ερυθρόλευκων” φαίνεται τελικά καταλυτική για πρώην παίκτες της ΑΕ Αλεξάνδρειας, στην απόφαση τους για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Σας είχαμε ενημερώσει για την συμφωνία της ομάδας από τη Χαλάστρα με τον Γιώργο Τσαλώνη, όμως το “πακέτο” τελικά περιελάμβανε άλλους τρεις παίκτες των “πρασίνων”, δημιουργώντας έτσι μια μίνι παροικία πρώην παικτών της ΑΕΑ στη Δυτική Θεσσαλονίκη!

Πρόκειται για τους Βαγγέλη Αβραμόπουλο, Βλαδίμηρο Θαμνίδη και Θανάση Αβραμίδη, οι οποίοι συμφώνησαν σε όλα με τον Καμπανιακό και για άλλη μια χρονιά θα βρεθούν συμπαίκτες υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ζαπρόπουλου.

Ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως δεξί μπακ-χαφ και προέρχεται από την ΑΕ Καψόχωρας. Έπειτα μεταπήδησε στον Έυοσμο και στον Αγροτικό Αστέρα, όπου πραγματοποίησε ορισμένες εκπληκτικές εμφανίσεις, που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, χωρίς τελικά να γίνει κάτι ουσιαστικό. Πέρσι αγωνίστηκε στην Αλεξάνδρεια για ένα 6μηνο.

Ο Βλαδίμηρος Θαμνίδης είναι 27 χρονών, επιθετικός και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Απόλλων Καλαμαριάς και στον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Τέλος, ο Θανάσης Αβραμίδης (ο “βενιαμίν” της παρέας) είναι 16 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και προέρχεται από την Αναγέννηση Προχώματος, πριν αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected