Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ραφαήλ Σούκιας – Τα καλύτερα έρχονται!

Μια τεράστια πρόκληση και ταυτόχρονα ευκαιρία να “αρπάξει” την ευκαιρία από τα μαλλιά έχει ο Ημαθιώτης μέσος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Ραφαήλ Σούκιας.

Ο πρώην παίκτης του Μακροχωρίου και της Μεικτής Ημαθίας (πρωταθλητής Παμπαίδων το 2010), περιμένει με ανυπομονησία τη Δευτέρα 13/8, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πανευρωπαϊκή παρουσίαση της διοργάνωσης NextGen Series, έτσι ώστε να υπάρξει και η επίσημη έναρξη των παιχνιδιών που το πρώτο είναι προγραμματισμένο για τις 15 του μηνός, δηλαδή σε λίγες ημέρες, μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Άντερλεχτ στην Ισπανία!

O Ολυμπιακός πρόκειται να αγωνιστεί για τη συγκεκριμένη διοργάνωση στις 28/8 απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, χωρίς να έχει μέχρι στιγμής ανακοινωθεί ώρα και τόπος διεξαγωγής του αγώνα.

Όπως και να έχει, πάντως, τη Δεύτερα θα είναι η επίσημη παρουσίαση του NextGen Series, το οποίο θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και μάλιστα φέτος θα είναι υπό την επίβλεψη της UEFA αφού από την επόμενη σεζόν θα είναι και υπό την αιγίδα της!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected