Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συμεωνίδης & Κουλουκίδης – Ανανέωσαν με Κοζάνη

Παίκτες της Κοζάνης θα είναι και τη νέα περίοδο οι Γιώργος Συμεωνίδης και Βασίλης Κουλουκίδης. Οι δύο παίκτες συμφώνησαν με τον πρόεδρο της ομάδας Αγάπιο Γαβριηλίδη και θα παραμείνουν κάτοικοι Κοζάνης και τη νέα περίοδο.

Ο Γιώργος Συμεωνίδης, με καταγωγή από την Ημαθία, ξεκίνησε από τον Μακεδόνα Βέροιας, όπου εκεί τον εντόπισαν οι scouter του Ολυμπιακού και τον έκαναν δικό τους με συνοπτικές διαδικασίες! Εκεί παρέμεινε 3 χρόνια και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, αγωνιζόμενος για έναν χρόνο στα Λευκάδια. Πλέον συμπληρώνει 3 χρόνια στην Κοζάνη και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της διοίκησης.

Ο Βασίλης Κουλουκίδης, με θητεία στη Βέροια για δύο χρόνια (2005-2007, 13 συμμετοχές), αποτελεί τον κινητήριο μοχλό στο κέντρο για την ομάδα της Κοζάνης και θα ήταν τεράστια έκπληξη η διοίκηση να μην επιθυμούσε την παραμονή του. Ο 28χρονος χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάνη και έπειτα αγωνίστηκε σε Ζάκυνθο (2008-2010, 51 συμμετοχές, 5 γκολ) και Αετό Σκύδρας (2010-2011, 31 συμμετοχές, 1 γκολ).

Κατά τα άλλα, η αντίπαλος των ομάδων μας στη Δ’ Εθνική ξεκίνησε από τη Δευτέρα 6/8 την προετοιμασία της (απ’ όπου και οι φωτ. των Κουλουκίδη και Συμεωνίδη). Οι αλλαγές που σημειώθηκαν στο ρόστερ είναι οι εξής :

Ανανεώσεις : Ζηνόβιος Νίκος, Συμεωνίδης Γιώργος, Κουλουκίδης Βασίλης και Ποζίδης Κοσμάς.

Αποχωρήσεις : Σικαλόπουλος Γιώργος, Αμπατζίδης Κώστας, Αμπατζίδης Χάρης, Ασλανίδης Δημήτρης, Μπόζιαρης Κωνσταντίνος, Τακίδης Γιώργος, Πουρλουκάκης Γιώργος, Σαλονικίδης Γιάννης, Δαραμάρας Δήμος, Χριστοφορίδης Γιώργος  και Ζημάρας Κώστας.

Μεταγραφές : Μπέμπης Γιώργος (Κοζάνη 2004, Μακεδονικός Κοζάνης, ΑΕ Κοζάνης) και ο Παπανικολάου (Αχιλλέας Καρυδίτσας)

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected