Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Ράχης vs ΑΕΠ Βέροιας 1-5

  Ένα…τοπικό ντέρμπι διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Γήπεδο Ράχης, με τον νεοφώτιστο στην Α2 Εθνικό Ράχης να είναι τυπικά γηπεδούχος απέναντι στην ΑΕΠ Βέροιας.

Ο αγώνας είχε δύο όψεις, με τις δύο ομάδες να τις ανήκουν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος ο Εθνικός παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος από το προηγούμενο φιλικό κόντρα στις Βαρβάρες και μάλιστα προηγήθηκε στο 20′ με γκολ του Τσαρτσή.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι θα άλλαζε αμέσως η εικόνα του παιχνιδιού και θα πίεζε η ΑΕΠ, αντιθέτως ο Εθνικός του Γιώργου Μαραγκού συνέχισε να πιέζει για το δεύτερο γκολ, που σίγουρα θα άλλαζε την εικόνα του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της ΑΕΠ Βέροιας, Μάκης Αμπρικίδης πέρασε στον αγώνα τους βασικούς που δεν είχε χρησιμοποιήσει από την αρχή, ο Γιώργος Μαραγκός απέσυρε κάποιους από την αρχική ενδεκάδα και μοιραία η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, η πλάστιγγα έγειρε προς τους Πόντιους και έτσι είχαμε την επίτευξη 5 τερμάτων, όλα στο δεύτερο μέρος.

Τα γκολ πέτυχαν οι Γαλάνης (60′), Σερασκέρης (71′), Κατσιγιαννόπουλος (77′) και Μπαντιάκας (80′, 85′).

Συνθέσεις

Εθνικός Ράχης (Γιώργος Μαραγκός) : Χριστοφορίδης, Λαζαριώτης, Χατζής, Μπιτζές, Ταραράς, Νικολαϊδης, Ζησιός, Πετράκης, Μπαρμπαρούσης, Τσαρτσής, Κακογιαννακάς. Αγωνίστηκαν και οι Παπανικολάου, Ρίσος, Αϊβάζης, Κων/νίδης, Μπορίκας, Τσακιράκης, Σαμψωνίδης, Παρμάκας, Κηπουρλιού

ΑΕΠ Βέροιας (Μάκης Αμπρικίδης) : Οβεζύκογλου, Θεοδωρίδης, Χριστοδουλόπουλος, Τζιβάρας Δ., Πουλιόπουλος, Δημούλτσης, Τσιμόπουλος, Καστανίδης, Μωυσιάδης, Πίκος, Γκέλος. Αγωνίστηκαν και οι Φλώρος, Τζιβάρας Μ., Σιδηρόπουλος, Κιατικίδης, Κουτσιμπασόπουλος, Ρηγόπουλος, Μπαντιάκας, Σερασκέρης, Κατσιγιαννόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected