Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενήμαχου vs Ακαδημία Βέροιας 1-2

  Ένα παιχνίδι σε… φθινοπωρινό κλίμα, υπό καταρρακτώδη βροχή και δυνατό αέρα, διεξήχθη στο γήπεδο του Στενήμαχου, με τους φιλοξενούμενους της Ακαδημίας να φεύγουν νικητές με 2-1.

Το παιχνίδι, παρόλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά ποιοτικό, με πολλές φάσεις στις δύο εστίες και ως πρώτο δείγμα από τις δύο ομάδες, θα λέγαμε ότι ήταν αρκετά καλό.

Τα “πιτσιρίκια” του Τάσου Ανθυμιάδη απέδειξαν ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στη Ραχιά, παρουσιάζοντας ένα αρκετά δεμένο σύνολο, αναλογιζόμενοι την περίοδο της προετοιμασίας, με πολύ τρέξιμο και pressing.

Η Θύελλα του Γιάννη Γιάννου από την άλλη, κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ειδικά μετά το γκολ που δέχτηκε στο 17′ με κεφαλιά του Βασιλείου. Ανέβασε τις γραμμές, πίεσε πιο ψηλά την άμυνα της Ακαδημίας και κατάφερε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου να ισοφαρίσει με τον Κώστα Γίδαρη.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε δραματικά, με την Ακαδημία να ευτυχεί σε ένα εκπληκτικό γκολ του Γαβριηλίδη από τα 30 μέτρα στο 65′ να πετυχαίνει το 1-2, που τελικά θα κρίνει και το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές, γεγονός που μπορεί να αλλοίωσε την εικόνα του παιχνιδιού, όμως έδωσε τα πρώτα συμπεράσματα για το υλικό τους.

Επόμενο φιλικό για τη Θύελλα στις 18/8 στον Στενήμαχο κόντρα στη Βέροια Κ20 και για την Ακαδημία την ίδια μέρα στα Παλατίτσια με τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο.

Συνθέσεις

Θύελλα Στενήμαχου (Γιάννης Γιάννου): Θεοδωρίδης, Γιάννου, Σταμάτης Α., Στογιάννος, Γκουντάρας Γ., Παπαλεξίου, Κωτέλης, Γίδαρης Δ., Αδαμίδης, Ματάτης Αλ., Γίδαρης Κ. Αγωνίστηκαν και οι Σταμάτης Π., Σταμάτης Θ., Καρατζάς, Ματάτης Αλ., Γκουντάρας Αν., Χατζηρόζης.

Ακαδημία Βέροιας (Τάσος Ανθυμιάδης) : Ταϊλαχίδης, Τσιούχας, Βασιλείου, Καλαϊτζης, Αργυρόπουλος, Σαμπρής, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, Τζίλνας, Νταμοτζίδης, Μανουσαρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Βελέντζας, Πελεκίδης, Καλαϊτζίδης, Τιλιγκερίδης, Παπακωνσταντίνου, Ακπαρίδης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected