Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – “Πεντάρες” και έχει κι άλλη ζαριά…!

Δεν έχει προηγούμενο η εξέλιξη που είχαμε πριν λίγο και αποκλειστικά σας μεταφέρει το Imathia Sports News

Ο πρόεδρος Γιάννης Καλαϊτζίδης, μέσα σε μια μέρα κατάφερε να “κλείσει” ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά πέντε(!) παίκτες, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό κράμα παικτών και ταυτόχρονα “λύνει” τα χέρια του προπονητή Γιώργου Τυριακίδη, που αυτή τη στιγμή μετρά 33 παίκτες στο ρόστερ!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά :

1) Ευλογώντας λίγο τα…γένια μας, θα αναφέρουμε πως επιβεβαιωνόμαστε πλήρως για το ρεπορτάζ της 20ης Ιουλίου με τίτλο “Κοιτάει προς γνωστά μονοπάτια…“, στο οποίο αναφερθήκαμε σε στόχους της ομάδας, γνώριμους στον προπονητή από τη θητεία του στον Αετό Σκύδρας.

Έτσι λοιπόν, ο Βαγγέλης Καλαϊτζίδης είναι και επίσημα πλέον παίκτης του ΠΑΣ. Ο 28χρονος αριστερός χαφ (γεννημένος στις 18/9/83), με παραστάσεις σε υψηλότερο επίπεδο, αγωνίστηκε πέρσι στον Ολυμπιακό Κυμίνων και έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα. Στον Αετό Σκύδρας αγωνιζόταν μέχρι τις 9/1/12, όταν και αποδεσμεύτηκε κατόπιν συναινετικής λύσης του συμβολαίου και απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Η καριέρα του Βαγγέλη σε αριθμούς :

2005 – 2007  Πιερικός  11 συμμ – 0 γκολ

2007 – 2008  Διαγόρας  8 συμμ – 0 γκολ

2008 – 2009  Αλμωπός Αριδαίας  25 συμμ – 2 γκολ

2009  – 2011  Εθνικός Κατερίνης  26 συμμ – 4 γκολ

2011 – 2012  Αετός Σκύδρας  30 συμμ – 4 γκολ

2) Η δεύτερη προσθήκη είναι ένας επιθετικός ο οποίος είναι γνώριμος στην ομάδα του Μακροχωρίου, καθώς πέρσι ήταν αντίπαλος με τον Μυλότοπο στα μπαράζ ανόδου. Πρόκειται για τον Θοδωρή Πέτγαζλη, 19 ετών ο οποίος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας είχε σημειώσει 32 γκολ με τον Μέγα Αλέξανδρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 22χρονος επιθετικός (γενν. 14/2/1989) είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες του νομού μας, όμως η δελεαστική πρόταση του Γιάννη Καλαϊτζίδη τον έφερε πιο κοντά στα Λευκάδια. Η καριέρα του Θοδωρή Πέτγαζλη μέχρι στιγμής :

2008-2009  Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γ’ Εθνική)

2009-2010  Ολυμπιακός Γαλατάδων  (Δ’ Εθνική)

2010-2011  ΑΕΚ Ερμιονίδας (Δ’ Εθνική)

2011-2012  Μέγας Αλέξανδρος Ν. Μυλότοπου (Α1 Ερασ. Πέλλας)

3) Ένας ακόμη νεαρός παίκτης ανήκει από σήμερα στο δυναμικό των Λευκαδίων. Πρόκειται για τον 17χρονο αμυντικό χαφ του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου Ανέστη Σπυριδωνίδη, ο οποίος βρισκόταν για δοκιμή στην Κ17 της Βέροιας, όμως η παράταση των τεστ από τη “Βασίλισσα”, δημιούργησε αβεβαιότητα στον νεαρό και έτσι η πρόταση του ΠΑΣ ήταν η αφορμή για να κάνει την επιλογή του.

Να σημειώσουμε ότι ο Ανέστης Σπυριδωνίδης είναι γιος του νυν προπονητή του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, Γιώργου Σπυριδωνίδη.

4) Από την Κρύα Βρύση είναι ο επόμενος παίκτης για τα Λευκάδια και ακούει στο όνομα Στέφανος Παπαδόπουλος. ο 18χρονος επιθετικός προέρχεται από τον τοπικό Απόλλωνα και την περίοδο 2010-2011 αγωνίστηκε στον Φοίνικα Πολίχνης. Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν εξελίξιμο στράικερ, που έχει έντονη την αίσθηση του γκολ.

5) Τελευταία (όχι έσχατη και θα σας εξηγήσουμε παρακάτω…) προσθήκη για σήμερα 11/8, είναι ο 17χρονος (γενν 3/4/1994) μέσος Γιώργος Λαμπρίδης. Την περσινή χρονιά ανήκε στον Αετό Σκύδρας με προπονητή τον Γιώργο Τυριακίδη.

Την περίοδο 2010-2011 αγωνίστηκε στον Εδεσσαϊκό και μάλιστα σε ψηφοφορία που διοργάνωσε το αθλητικό σάιτ matiespellas.gr, σε συνεργασία με την “Pella Τηλεόραση”, ψηφίστηκε από τους επισκέπτες δεύτερος καλύτερος παίκτης κάτω των 20 μετά τον Τσόλκα του Αλμωπού Αριδαίας, που από φέτος αγωνίζεται στην Κ20 της Βέροιας!

Μετά την μεταγραφή του στον Αετό, στα foroum των οπαδών του Εδεσσαϊκού, πολλά μηνύματα καταφέρθηκαν κατά του προέδρου της ομάδας και ζητούσαν τον λόγο που άφησε ελεύθερο τον 17χρονο μέσο.

Προέρχεται από τις Ελπίδες Έδεσσας, ενώ το καλοκαίρι του 2008 μετακόμισε στην Τούμπα και έγινε μέλος της Κ17 του ΠΑΟΚ! (Στη φωτ. με τον Γιώργο Τουρσουνίδη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Αγωνίστηκε και στη Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Πέλλας.

Μετά την πλήρη -ελπίζουμε- ανάλυση των μεταγραφών της ομάδας των Λευκαδίων και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Καλαϊτζίδης ετοιμάζει και άλλες δύο κινήσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν αίσθηση και σίγουρα θα συζητηθούν….

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected