Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Δελτίο Τύπου

Το Γυναικείο Τμήμα Ποδοσφαίρου του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας αρχίζει την προετοιμασία του, την 27-8-2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30’, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Στις 22-8-2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00, στο ίδιο γήπεδο θα γίνουν δοκιμαστικά για τις αθλήτριες που επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό μας, ανεξάρτητα από την ηλικία τους (να έχουν συμπληρώσει τα 7 και να μην είναι μεγαλύτερες από 37).

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με το Λάζαρο Παπαδόπουλο, προπονητή και το Χρήστο Λαναρά, Γενικό Αρχηγό, στα τηλέφωνα 6948782709 και 6937102146 αντίστοιχα.

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, εκτός αν μετά τα τέλη Αυγούστου, που λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, υπάρξουν ανακατατάξεις.

Τα Τμήματα Υποδομής του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας αρχίζουν προετοιμασία, την 19-8-2012 και ώρα 17.30’, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Καλούνται όλοι οι αθλητές και όσοι άλλοι επιθυμούν να ενταχθούν στη δύναμη μας να βρίσκονται έγκαιρα στο γήπεδο. Εγγραφές γίνονται καθημερινά από 18.00’ μέχρι 20.00’ (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) στα Γραφεία (γήπεδο Αγίας Βαρβάρας) και τηλεφωνική συνεννόηση με τους Στέργιο Διαμαντή, 6945927590 και Κώστα Πουλασουχίδη, 6951678940.

Το καθιερωμένο τουρνουά μνήμης “ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ” θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 24/25 Αυγούστου 2012 (Παρασκευή και Σάββατο),  με τη συμμετοχή των ομάδων Βέροια Κ17,  Ατρόμητου Διαβατού και Θύελλας Στενημάχου. Στο τουρνουά κλήθηκε ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής Μίμης Παπαϊωάννου, που αποδέχθηκε κατ’ αρχήν, με την εξής πρόσκληση:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Αριθ. πρωτ. 68
ΠΡΟΣ: κ. Δημήτρη Παπαϊωάννου

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές-αθλήτριες του Σωματείου μας, αισθάνονται την ανάγκη να σας απευθύνουν δημόσια συγχαρητήρια για τις πολυποίκιλες πρωτοβουλίες σας στον αθλητισμό, αναγνωρίζοντας ότι οι κορυφαίοι δεν περιορίζονται στους αθλητικούς χώρους.

Το παράδειγμα σας καταξιώνει την έννοια αθλητής, απογειώνει την έννοια ήθος και δημιουργεί πρότυπο για τις επόμενες γενιές στο βάθος του χρόνου.

Για την προσφορά σας στον αθλητισμό, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, αποφασίσαμε ομόφωνα να σας ανακηρύξουμε επίτιμο μέλος του Σωματείου μας και να σας τιμήσουμε, όπως σας αξίζει, στο άμεσο μέλλον

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και συμμετοχή σας το τουρνουά μνήμης “Γιάννης Μπάλογλου”, που διοργανώνουμε κάθε χρόνο στα τέλη Αυγούστου (ενδεικτική ημερομηνία 25-8-2012), στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας Βέροιας, στη μνήμη του πρόωρα χαμένου αθλητή μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως από την πλευρά μας, με τις μικρές μας δυνάμεις και στα περιορισμένα όρια μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε κάτι στην ιδέα του «ευ αγωνίζεσθαυ», αλλά και στην ανάγκη να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη των πραγματικά κορυφαίων. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας συγχαρούμε άμεσα.

Να είστε σίγουρος ότι, πέρα από την ευκαιρία που θα δώσετε στους νεώτερους, αθλητές και φιλάθλους της περιοχής, να γνωρίσουν από κοντά και να σφίξουν το χέρι του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή, θα προσφέρετε πραγματική χαρά και ανακούφιση στους γονείς και φίλους ενός ποδοσφαιριστή που χάθηκε πρόωρα, άφησε όμως στίγμα ήθους σε όσους τον γνώρισαν.

Με ειλικρινείς ευχαριστίες και πραγματική εκτίμηση
Αγία Βαρβάρα, 21 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΑΡΑΛΑΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ»

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected