Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Super League 1

Ηρακλής Ψαχνών vs ΑΕΚ – Ενδεκάδα ο Αραμπατζής

Τη δεύτερη της νίκη σε φιλικές αναμετρήσεις πήρε η ΑΕΚ, μετά από αυτή επί της Ρέξαμ επικρατώντας 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια με τέρμα του Γιώργου Κουτρουμπή.

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στα φιλικά της προετοιμασίας της έκανε η ΑΕΚ στην Εύβοια απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών. Η Ένωση έχοντας τη συμπαράσταση περίπου 2000 φίλων της, έδειξε για ακόμα μία φορά αρκετά καλά στοιχεία με τη νεανική της ομάδα, ενώ την παράσταση έκλεψε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Γιώργος Κουτρουμπής που πέτυχε και το τέρμα της νίκης για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο νεαρός αμυντικός ήταν από τους καλύτερους για την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου καθώς έδειξε από νωρίς να καταλαβαίνει που βρίσκεται. Η παρουσία του στην άμυνα μπορεί να κριθεί ηγετική, δείχνοντας πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την επόμενη σεζόν την ταλαιπωρημένη ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Αραμπατζής ξεκίνησε βασικός στον αγώνα, ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε και κατεύθυνε πολύ καλά από πίσω την άμυνα της ομάδας του.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε με τον Κουρέλλα για να απειλήσουν στη συνέχεια οι Σιαλμάς και Κουτρουμπής με τον τελευταίο στο 43’ να διαμορφώνει και το τελικό αποτέλεσμα με καρφωτή κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Λαγού.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έκαναν εννέα αλλαγές με την ΑΕΚ μόλις δύο. Στη συνέχεια, η Ένωση διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να βάλει και δεύτερο τέρμα με σημαντικότερες αυτές των Σιαλμά και Λαγού.

Ηρακλής Ψαχνών: Ψωμιάδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σίγκμπο, Τάουερ, Ντελέκος, Λιώσης, Ογτροντνικ, Σέγκος, Οκόνγκ, Σπανός
Στο β’ μέρος ο Ηρακλής Ψαχνών έπαιξε με τους: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρούτσης, Γέσιτς, Πακόνγκ, Τζάκης, Τσατσαρώνης, Λούσιο Μέντες, Μπακομήτρος, Σίγκμπο, Ντελέκος
ΑΕΚ: Αραμπατζής (46′ Κωνσταντόπουλος), Αρκούδας (87′ Ματεντζίδης), Λαγός (83′ Νικολόπουλος), Κουτρουμπής (87′ Β’ Βλάχος), Γιάγκο (87′ Τσαμουρλίδης), Ρίκκα (77′ Φέτσης), Κοτσαρίδης, Γροντής (46′ Παπαδημητρίου), Κουρέλλας (69′ Καλογέρης), Παυλής (70′ Σταματής), Σιαλμάς (77′ Φροξυλιάς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected