Basket

Κώστας Τσαρτσαρής – Στο Καρπενήσι για προετοιμασία

 

Για το Καρπενήσι αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης η αποστολή του “εξάστερου”, όπου εκεί ο Αργύρης Πεδουλάκης θα βάλει τα θεμέλια της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Από τη Δευτέρα έχουν συγκεντρωθεί οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και πλέον είναι έτοιμοι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Σκληρή δουλειά περιμένει τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, οι οποίοι θα μείνουν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ως τις 29 Αυγούστου.

Ο “Άρτζι” θα έχει στη διάθεσή του τους περισσότερους παίκτες του από την αρχή, καθώς στην αποστολή συμμετέχουν οι Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Ούκιτς, Μπράμος, Πάνκο, Ξανθόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Διαμαντάκος και τρεις έφηβοι, οι Λογοθέτης, Ερεμπενάνζιε και Σοροπάνης.

Ο Γιόνας Μασιούλης αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή και τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία, ενώ ο Ντέργουιν Κίτσεν θα έρθει στη χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα. Λίγες μέρες άδειας έχει εξασφαλίσει και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος έδωσε το παρών στην «πρώτη» του Παναθηναϊκού, ωστόσο το Σάββατο παντρεύεται στην Κέρκυρα την εκλεκτή της καρδιάς του.

Άμεσα αναμένονται εξελίξεις και στα μεταγραφικά, με τον Πεδουλάκη να περιμένει ακόμη τρεις παίκτες για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected