Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός vs Ηρακλής – Έξαρχος & Ζούρκος βασικοί

  Χωρίς τον Αντώνη Νατσούρα για τον “Γηραιό” και τον Βασίλη Γιαουτζή για τον Αιγινιακό, έγινε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του ΓΑΣ και του Ηρακλή την Παρασκευή 17/8.

Και οι δυο Ημαθιώτες αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, σύντομα όμως θα επανέλθουν στη δράση.

Ο φιλοξενούμενος Ηρακλής έδειξε ότι χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση, ειδικά αν τελικά καταφέρει και μέσω των…αιθουσών να βρεθεί στη Football League. Αν και απουσίαζαν – εκτός του Νατσούρα – οι Φιρινίδης και Σωτηρόπουλος, εντούτοις ο Γιώργος Στράντζαλης πρέπει να αναζητήσει λύσεις για την ομάδα.

Από την άλλη πλευρά η νεοφώτιστη ομάδα της Football League Αιγινιακός, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και με τη προσθήκη του Μάνθου Πλατάκη η ομάδα θα γίνει ακόμα πιο δυνατή.

Η νίκη του Αιγινιακού με 2-0 απέναντι στον Ηρακλή προήλθε από τα γκολ των Ντούλα (3′) με ανάποδο ψαλίδι και στο 80′ με τον Κοκόλη. Ενδιάμεσα ο “Γηραιός” είχε δοκάρι στο 55′ σε εκτέλεση φάουλ του Νέστορα Στεφανίδη.

Οι Κώστας Έξαρχος και Νίκος Ζούρκος είχαν πολύ καλή εμφάνιση και μέχρι στιγμής δείχνουν ότι κερδίζουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους Σάκη Παπαβασιλείου. Ο πρώην “Ναουσαίος” Κώστας Αποστολίδης αγωνίστηκε και πάλι βασικός για τον Αιγινιακό, προσθέτοντας άλλη μια πολύ καλή απόδοση στο ενεργητικό του.

Συνθέσεις

Αιγινιακός : Σακελλαρίδης, Μητράκας, Αχαλινόπουλος, Μπουζούκης, Αποστολίδης, Λιόλιος, Καθάριος, Ζούρκος, Έξαρχος, Ραπτόπουλος και Ντούλας. Αγωνίστηκαν και οι Ράπτης, Κυρτέγος, Αγγέλης, Μπαμίχας, Κοκόλης, Κωτσιαρίδης, Κυπαρίσσης, Σαββίδης, Καπετάνος.

Ηρακλής : Κραβαρίτης, Γεωργίου, Λιόλιος, Σαββίδης, Παπαστεργιανός, Νατσιόπουλος, Τροϊρης, Τσιλιανίδης, Θόρια, Στεφανίδης, Χιονίδης. Έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Βαγγελόπουλος, Λαβιδάς, Σουλίδης, Παληγεώργος, Κωνσταντινίδης, Κιβρακίδης, Μωυσίδης.

* φωτ. από fotolymposgr.wordpress.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected