Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Γιάννης Αραμπατζής – Στο δεύτερο με Παναχαϊκή

Μέτρια εμφάνιση από την ΑΕΚ και συμμετοχή του Γιάννη Αραμπατζή ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, στην εκτός έδρας φιλική της αναμέτρηση με την Παναχαϊκή όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους Πατρινούς.

Σημαντική θα πρέπει να είναι η ενίσχυση της ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες για να μπορέσει να φανεί ανταγωνιστική στην έναρξη του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Στο σημαντικότερό της τεστ επί ελληνικού εδάφους, έμεινε στο 1-1 με την Παναχαϊκή στην Πάτρα και έδειξε πως χρειάζεται δουλειά ακόμα.

Ο Βαγγέλης Βλάχος για ακόμα μία φορά παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 που δείχνει να είναι το βασικό σύστημα του συλλόγου για φέτος με τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Αρκούδα, Λαγό, Μπουγαΐδη και Κουτρουμπή. Σε ρόλο αμυντικών χαφ, ήταν οι Ρίκα και Γιάγκο με τους Κουρέλλα, Φούντα και Γροντή να είναι πίσω από τον Παυλή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ θετικά για την ΑΕΚ, και με τη συμπλήρωση 15 λεπτών κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Αρκούδας που προωθήθηκε από τα πλάγια έκανε τη σέντρα  με τον Κουρέλλα να κατεβάζει την μπάλα και με σουτ να ανοίγει το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους».

Στη συνέχεια, δεν υπήρξε κάτι σημαντικό για τις δύο ομάδες με τον Κοτσαρίδη να περνάει στη θέση του Ρίκκα και να αλλάζει το σύστημα σε 4-3-3 με τους Γιάκο, Κοτσαρίδη και Γροντή στα χαφ.

Στην επανάληψη ο Βαγγέλης Βλάχος έκανε πάρα πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί η ΑΕΚ. Το ντεμπούτο του έκανε το Φουρτάδο που μπήκε στη θέση του Παυλή. Στα τελευταία λεπτά, η Παναχαϊκή είχε τον απόλυτο έλεγχο και έτσι στο 82΄έφτασε στην ισοφάριση όταν μετά από λάθος του Μπουγαΐδη ο Σολάκης βρήκε τον Βούρτσα που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αραμπατζής είχε στο ενεργητικό του μία εκπληκτική απόκρουση σε σουτ του Μπρέσκα στο 65′. Δύο μέρες πριν το φιλικό αντιμέτώπισε μία ίωση, η οποία τον απαγόρευσε να προπονηθεί πριν το φιλικό.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Bρονταράς, Σπίνουλας, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Βούνκ, Φατιόν, Ντίνας, Σολάκης, Ουρτάδο, Μπρέσκα
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (46’ Αραμπατζής), Λαγός, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο (81’ Βλάχος), Μπουγαϊδης, Φούντας (75’ Σταματής), Ρίκκα (38΄Κοτσαρίδης (62’ Νικολιάς)), Παυλής (46’ Φουρτάδο), Γροντής (53’ Παπαδημητρίου (78’ Νικολόπουλος)), Κουρέλλας (70’Κουρέλλας)

*στοιχεία αγώνα από onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected