Κατηγορίες
Super League 1

ΟΦΗ vs Πλατανιάς – 25′ ο Λαζαρίδης

Σε καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Πλατανιάς λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου στην τελευταία της φιλική αναμέτρηση πριν από την έναρξη, πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα του ΟΦΗ και έδειξε έτοιμη για την πρεμιέρα.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης αυτή τη φορά μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα και συγκεκριμένα στο 67′, αντικαθιστώντας τον Κηπουρό. Έκανε μία σωτήρια απόκρουση σε κεφαλιά του Καμπάνταη και στην επόμενη φάση ο Γκονζάλεζ πέτυχε το νηκητήριο γκολ της ομάδας του. Δεν αγωνίστηκε ο Πέτρος Κανακούδης (μικροπρόβλημα τραυματισμού).

Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ έδειξε να έχει αρκετά προβλήματα και πως χρειάζεται ακόμα δουλειά. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6’ με τέρμα του Μαραγκουδάκη. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ είχε σημαντικές ευκαιρίες και έφτασε στην ισοφάριση με τον Μπανούση στο 27’.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές στις ενδεκάδες τους, με το ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει αισθητά. Το τελικό αποτέλεσμα, όπως αναφέραμε παραπάνω, διαμορφώθηκε από τον Γκονζάλεζ στο 79’.

OΦΗ : Γουναρίδης (30′ Σαχσανίδης, 60′ Αγριμάκης), Μονιάκης, Ζορμπάς (65′ Ανωγειανάκης), Παπάζογλου (77′ Νύκταρης), Βάντο, Ζαχαράκης, Καμπάνταης, Βιτώρος, Χαριτωνίδης, Μπανούσης, Σόουζα.
Πλατανιάς : Κηπουρός (68′ Λαζαρίδης), Αργυρόπουλος (46′ Παληγεώργος), Κουτεσιώτης, Ντοέ (46′ Τζανής), Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς (56′ Γκονζάλες), Νούνιεζ, Ουκάρ (59′ Μαρτσάκης), Αναστασάκος (81′ Γιακουμάκης) Μαραγκουδάκης(70′ Τσοντάκης), Αρότσα (46′ Μιρτσέτα)

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected