Τη βεβαιότητά του πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πανέτοιμος στην πρεμιέρα της Super League κόντρα στη Βέροια εξέφρασε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κακή εικόνα των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Νάπολι, αλλά και στον Πάολο Μασάδο.

Μιλώντας στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας των Πειραιωτών μετά τη λήξη του φιλικού με τους «παρτενοπέι», ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε πίστωση χρόνου προκειμένου οι νέοι να προσαρμοστούν στην ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να εστιάσει στα θετικά της παρουσίας του Ολυμπιακού στο «Σαν Πάολο», αλλά και να αναφερθεί στο ερχόμενο ματς με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ

Τι γεύση σας αφήνει το φιλικό από τη Νάπολι και αν θα σας κάνει καλό και ενόψει Βέροιας αυτό το 0-3;

«Το να χάνεις είναι πάντα κακό και το να χάνεις με 3-0 είναι κάτι το οποίο δεν θέλουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένες οι δύο ομάδες, αλλά μας έβαλαν ένα γκολ από στημένη φάση και κάπου εκεί χάθηκε λίγο η ισορροπία. Και στο δεύτερο ημίχρονο, η Νάπολι ήταν πιο τυχερή σε κάποιες φάσεις. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε καμία σχέση με τον Ολυμπιακό του πρώτου μέρος. Βελτιώθηκε η κατοχή της μπάλας και η κυκλοφορία της.

Η ομάδα που έπαιξε σήμερα είχε κάποια νέα παιδιά που ήρθαν τώρα στον σύλλογο ή ήταν τραυματίες και γύρισαν πίσω στην ομάδα. Ακόμα θέλουμε χρόνο για να χτίσουμε την ομάδα, γιατί όντως όλοι αυτοί οι παίκτες χρειάζονται κάποιο διάστημα για να αποκτήσουν τον ρυθμό της ομάδας. Βλέπω ότι αυτοί οι παίκτες που μπήκαν στην ομάδα, έχουν πολλή όρεξη για να βελτιωθούν, να μπουν στο κλίμα του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Πέρα από το κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου όπου όπως είπατε είχατε καλή κυκλοφορία της μπάλας, κρατάτε κάποιο άλλο θετικό στοιχείο; Όπως για παράδειγμα την εικόνα του Μασάδο;

«Όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι μαζί. Δεν μπορώ να πω κάτι θετικό για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες που δεν βρίσκονται σε φόρμα. Απ’ όλους όσους έπαιξαν στη Νάπολι, μόνο οι δέκα από αυτούς έκαναν όλη την προετοιμασία. Οι υπόλοιποι είτε είναι καινούριοι παίκτες, είτε ήταν τραυματίες, δεν μπορούσαν να πάρουν όλα τα λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια. Άρα εκεί, διαπιστώνω μία διαφορά».

Πόσο διαφορετικό θα δούμε τον Ολυμπιακό όσον αφορά στα πρόσωπα σε σχέση με την Βέροια;

«Αυτοί είναι οι παίκτες που θα παίξουν. Δεν ξέρω αν θα είναι η ενδεκάδα που ξεκίνησα στο πρώτο ημίχρονο ή θα είναι οι παίκτες που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στη διάθεσή μου και στους οποίους πιστεύουμε και σίγουρα θα είναι οι παίκτες που θα έχουν ένα προβάδισμα για την Βέροια. Σίγουρα η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν βοήθησε την κυκλοφορία της μπάλας και παίξαμε με μία ομάδα η οποία έχει επίσημο ματς στα πόδια της και ήταν σε καλύτερη φόρμα από εμάς».

*πηγή onsports.gr