Κατηγορίες
Super League 1 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγρ. Αστ. Αγ. Βαρβάρας – Η σύνθεση και το γκολ με Βέροια Κ20

  Τη χειρότερη εμφάνιση μέχρι στιγμής στις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε ο Αγροτικός Αστέρας, έκανε χθες Κυριακή 19/8 στο ματς που διεξήχθη στο Ταγαροχώρι με αντίπαλο τη Βέροια Κ20.

Ο Αστέρας παρατάχθηκε με πολλούς νεαρούς στη σύνθεση του αλλά και πολλές απουσίες, ενώ ο προπονητής Μιχάλης Αλεξιάδης προέβη σε πολλές αλλαγές στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα.

Το πιο ατυχές συμβάν της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Σάκη Τέτου στο 30′ του αγώνα, όταν ένιωσε ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο και σύμφωνα με τη διάγνωση που έγινε, ο παίκτης θα παραμείνει για 20 μέρες με ένα μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το γκολ του Βοργιαζίδη στο 18′ έβαλε μπροστά τις Βαρβάρες, ως επιστέγασμα του πολύ καλού ξεκινήματος των φιλοξενούμενων. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Αγροτικό καθώς είχε την υπεροχή και έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές και η κόπωση έφεραν τα “πάνω-κάτω”, με τη Βέροια να αντεπιτίθεται κατά κύματα και να καταφέρνει σε διάστημα 40 λεπτών περίπου να πετυχαίνει 5 γκολ!

Η σύνθεση του Αγροτικού Αστέρα

Βερβαντίδης, Βοργιαζίδης, Τέτος, Οικονόμου Αλ., Αδαμίκος, Μπάμπος, Πουλασουχίδης, Δήμου, Οικονόμου Χ., Σίμος, Σουλιώτης. Αγωνίστηκαν και οι Τσαουσίδης, Ρηγόπουλος, Χριστιάς, Παρασκευαϊδης, Τσιώμος, Μανωλάς.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected