Κατηγορίες
Super League 1

Ραφαήλ Σούκιας – Έβαλε σε μπελάδες τον προπονητή του…

 

  Σε μεγάλο δίλλημα και ταυτόχρονα ευχάριστο…πονοκέφαλο προκάλεσε ο Ραφαήλ Σούκιας στον προπονητή του στους Νέους του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ (φωτ).

Στα δύο από τα τρία φιλικά έχει δοκιμάσει πάντα παίκτη δημιουργικό δίπλα από τον “καθαρό” αμυντικό μέσο. Συγκεκριμένα στο ματς με τον Φωκικό του έτερου Ημαθιώτη Θανάση Γεωργίου, που αποτέλεσε και το πρώτο τεστ για τη φετινή ομάδα των Κ20 του Ολυμπιακού, στη βασική ενδεκάδα ήταν στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Λεάντρο με τον Σούκια. Ο Βραζιλιάνος εκτός από κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί αρκετές φορές και στο κέντρο ως “κόφτης”.

Από την άλλη η φυσική θέση του Σούκια είναι πίσω από τον επιθετικό, όμως φέτος ο Γερμανός κόουτς τον δοκιμάζει τόσο στα φιλικά όσο και στις προπονήσεις αμυντικό χαφ. Στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα ξεκίνησε στο κέντρο έχοντας ως “κόφτες” του Παπασάββα και Φουκαρά, οι οποίοι είναι “καθαρά” αμυντικά χαφ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δοκίμασε εκεί τον Μανώλη Σιώπη με τον Σούκια!

Και στην αναμέτρηση με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού που έγινε στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ήταν το πιο δυνατό τεστ για τους μικρούς, ο Μπερντ Στορκ δοκίμασε τον Μανώλη Σιώπη με τον Σούκια δίπλα του. Και στην επανάληψη του φιλικού αγώνα, έβαλε τον Φουκαρά με τον Μ. Σιώπη αρχικά, όμως στη συνέχεια τους άλλαξε και έβαλε τον Βουτσιώτη ως αμυντικό χαφ και πήγε μπροστά τον Φουκαρά ως “δεκάρι”.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected