Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – To Imathia Sports News στη συνέλευση

Βρεθήκαμε πριν λίγη ώρα στη Μελίκη και παρευρεθήκαμε συνέλευση παραγόντων του Φίλιππου, στα γραφεία της ομάδας, με θέμα την Ακαδημία Μελίκης.

Με εισηγητή τον υπεύθυνο Ακαδημιών της ομάδας, Νίκο Λιολιόπουλο και ομιλητές τους προπονητές Γιώργο Ντάμτσιο και Δημήτρη Μαμουτόπουλο (ο Μπάμπης Καψάλης, που εντάχθηκε φέτος στο προπονητικό τιμ απουσίαζε λόγω προσωπικού προβλήματος), έγινε αναλυτική παρουσίαση των στόχων και του προγραμματισμού της νέας χρονιάς.

Στο πάνελ βρέθηκαν μέλη της διοίκησης και ορισμένοι γονείς από την περιοχή, παρόλο το γενικό κάλεσμα της διοίκησης να παρευρεθούν περισσότεροι στη συνεδρίαση.

Μάλιστα βγήκε και μία σημαντική είδηση από τη συνεδρίαση, καθώς ξεκινά από αύριο η διαδικασία οργάνωσης γυναικείου τμήματος της ομάδας, στα πρότυπα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, με σκοπό τη συμμετοχή στο μέλλον στο γυναικείο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΟ!

Το Imathia Sports News σας παρουσιάζει φωτορεπορτάζ από τη συνεδρίαση αλλά και δύο βίντεο παρακάτω από την ομιλία των ιθυνόντων της ομάδας και τη συζήτηση που ακολούθησε ανάμεσα στους παρευρισκομένους.

http://www.youtube.com/watch?v=Y3RSV2YuVlU

http://www.youtube.com/watch?v=ljasCb85kDY

Φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected