Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Τέλος ο Ιωαννίδης!

  Εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του Κεραυνού Επισκοπής είχαμε το Σάββατο 18/8, λίγο πριν το φιλικό της ομάδας στο Ροδοχώρι με την τοπική ομάδα. Ο Γόλης Ιωαννίδης, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας, αποτελεί πλέον παρελθόν!

Σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο με τον πρώην πλέον προπονητή της Επισκοπής, μας επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας χαρακτηριστικά :

“Οι ανειλλημένες υποχρεώσεις μου και το πιεστικό ωράριο της δουλειάς μου τελικά στάθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για να βρεθώ άλλη μία χρονιά στον πάγκο του αγαπημένου μου Κεραυνού. Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα και εύχομαι στον νέο προπονητή καλή επιτυχία”.

Νέος τεχνικός της ομάδας αναλαμβάνει ο Χρήστος Δελητζάκης, που την περσινή χρονιά βρισκόταν στο “τιμόνι” της δεύτερης ομάδας της Βέροιας, ενώ είναι ο ιδρυτής και διευθυντής επί χρόνια της Ακαδημίας Νάουσας.

To Imathia Sports News εύχεται καλή επιτυχία στο νέο τεχνικό της ομάδας και σύντομα θα έχουμε επαφή για να ακούσουμε την άποψη και τους στόχους για την πρόκληση στην καριέρα του.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected