Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας vs Φίλιππος Μελίκης 2-5

  Ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και…άπειρες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες παρακολουθήσαμε το απόγευμα στο γήπεδο της Χαρίεσσας. Η τοπική ΑΕΧ, με 8 απουσίες βασικών παικτών για τον Δημήτρη Χαλκιά “υποτάχθηκε” πλήρως στον Φίλιππο Μελίκης, ο οποίος είχε εντυπωσιακό επιθετικό οίστρο και τους περισσότερους παίκτες του σε πολύ καλή μέρα.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 24′ ήταν μπροστά στο σκορ με 0-4 (!), δίνοντας πλέον καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα στον αγώνα.

Στο 8′ φάουλ του Ρομάριο από δεξιά, πετάγεται ο Πιτσάβας με κεφαλιά και ανοίγει το σκορ για τη Μελίκη. Στο 15′ θα έχουμε το 0-2 από τον Πασχάλη Μελιόπουλο, ο οποίος κάνει μία εντυπωσιακή επέλαση από αριστερά και με ωραίο πλασέ νικάει τον Δίμτση. Στο 20′ ο Ρομάριο θα κάνει πάσα-τρύπα στον Κακαγιάννη, ο οποίος θα πλασάρει τον τερματοφύλακα της ΑΕΧ και θα τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 24′ θα γίνει το 0-4 για το Φίλιππο, με τον Πιτσάβα και πάλι εκτελεστή, όταν από λάθος της άμυνας στο ύψος της περιοχής, ο Ρίσου θα περάσει κάθετη πάσα στον νεαρό φορ και αυτός δεν θα δυσκολευτεί να πετύχει το δεύτερο του γκολ στη συνάντηση.

Στη συνέχεια έπεσε κατακόρυφα ο ρυθμός του αγώνα, θα γίνουν πολλές αλλαγές κυρίως από τους φιλοξενούμενους και η Χαρίεσσα θα πετύχει δύο γκολ με Ιγνατιάδη (66′) και Καρασαρίδη (76′), πριν ο Ανδρίτσος πετύχει το τελικό 2-5 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσα : Δίμτσης, Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Συμεωνίδης, Τσίπης Κ., Ιωαννίδης, Τόσκας, Τσίπης Χ., Χρυσαφίδης, Καρασαβίδης, Άλμπαν. Αγωνίστηκαν και οι Διστόλας Ι., Παυλίδης, Ιγνατιαδης, Διτσόλας Γ., Χαλκιάς.

Φίλιππος Μελίκης : Κουτσόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Αναστασόπουλος, Ντάμτσιος, Τενεκετζής, Ρίσου, Τεγούσης, Μελιόπουλος, Κακαγιάννης, Ρομάριο, Πιτσάβας. Αγωνίστηκαν και οι Κουμεντέρης, Τσάκαλος Δ., Γούτσης, Τσάκαλος Η., Καψάλης, Ντόβας, Αράπου, Μαμουτόπουλος, Πιτόπουλος, Περπερίδης, Ανδρίτσος

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected