Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής vs Ολυμπιακός Γαλατάδων 1-3

Η τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς για τον Κεραυνό, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων, ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας. Οι “μικροί” του Χρήστου Δελητζάκη, μπορεί αν σφύζουν από ενθουσιασμό, όμως τους λείπει η ουσία, ενώ αμυντικά αντιμετωπίζουν προβλήματα, ειδικά αν οι αντίπαλοι επιθετικοί είναι ογκώδεις και καλοί στο ψηλό παιχνίδι.

Ο νέος προπονητής της ομάδας παρέταξε μία άκρως νεανική ομάδα, πολιτική που θα ακολουθήσει φέτος η Επισκοπή, παίρνοντας καταρχήν το ρίσκο, ξεκινώντας όμως μια προσπάθεια που μόνο σε καλό θα βγει, εμπιστευόμενοι παιδιά μικρής ηλικίας και κυρίως από την περιοχή.

Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ο Κεραυνός δέχτηκε δύο γκολ και αποσυντονίστηκε πλήρως, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές, το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του, όμως η Επισκοπή κατάφερε να μειώσει στο 60′ με τον Γιάννη Ραφαηλίδη, όμως γρήγορα απάντησαν οι “κόκκινοι”, κλειδώνοντας το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους.

Η σύνθεση του Κεραυνού Επισκοπής

Δημητρίου, Τούσιας, Ζαμπάκας, Βίγκου, Τσεχελίδης, Ορφανίδης, Ραφαηλίδης Γ., Ραφαηλίδης Χ., Γάτσος, Φράγκος, Θωμίδης Α. Αγωνίστηκαν και οι Καρυπίδης, Πρόιος, Κυριακίδης, Καραντώνης, Μιδούρης, Θωμίδης Γ., Τσάνι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected