Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια vs Αχιλλέας Νάουσας 2-0

Το πρώτο από τα δύο φιλικά προετοιμασίας μέσα σε δύο μέρες (αγωνίζεται και αύριο στον Άγιο Γεώργιο με τον Απόλλωνα) έδωσαν σήμερα τα Λευκάδια απέναντι στον Αχιλλέα Νάουσας του Βασίλη Κουρογεωργάκη.

Ο αγώνας άρχισε με ένα τέταρτο καθυστέρηση (18.15) λόγω της αφόρητης ζέστης και παρουσία περίπου 100 θεατών. Τα Λευκάδια του Γιώργου Τυριακίδη παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση και με 3 παίκτες κάτω των 20, εφαρμόζοντας πειραματικά τον κανονισμό που ισχύει στη Δ’ Εθνική.

Από την άλλη ο τεχνικός του Αχιλλέα χρησιμοποιήσε περίπου την ίδια ενδεκάδα με το προηγούμενο φιλικό, με την ομάδα να πιέζει σε όλο το γήπεδο και να ξεκινά το παιχνίδι αρκετά δυνατά.

Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι οι φιλοξενούμενοι θα αποδειχθούν “σκληρό καρύδι” και πραγματικά έβαλαν δύσκολα στον ΠΑΣ. Παρόλα αυτά στο 35′ τα Λευκάδια αξιοποίησαν την ευκαρία που τους δόθηκαν και πέτυχαν με τον Τσάλμα το 1-0, κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι στο σκορ.

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές εκατέρωθεν και άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού, με τους παίκτες των Λευκαδίων να δείχνουν αρκετά “σφιγμένοι” από την προετοιμασία και τον Αχιλλέα να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να ισοφαρίσει. Τελικά, λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Πέτγαζλης, κάνοντας το τελικό 2-0.

Συνθέσεις

Λευκάδια : Γιαμτζίδης, Κωνσταντάκος Φ., Πετρίδης, Μισαηλίδης Μ., Ορδουλίδης, Λέσκας, Κουβατσίδης, Σπυριδωνίδης, Συμπεθέρης, Καλαϊτζίδης, Τσάλμας. Αγωνίστηκαν και οι Κωνσταντάκος Λ. (υπό δοκιμή), Πληκαδίτης, Πίτος, Πασχώνης, Μισαηλίδης Π., Χαρατσίδης (υπό δοκιμή), Μπρέγκου, Πέτγαζλης, Παπαδόπουλος Σ.

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Γιάτσος, Στέφος, Μάραντης, Βύζας, Θεοδοσιάδης, Παπατάνος, Κακούδης, Γραμματικός, Τουμαράς, Δημητρίου. Αγωνίστηκαν και οι Πάλλας, Κεφαλούδης, Βλαχοδήμος, Μπράτσης, Δεληχρήστος, Χριστοδούλης, Χαϊτίδης, Τσιάκος, Γαλανός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected