Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας vs Θύελλα Στενήμαχου 1-1

 

Ένα παιχνίδι που θύμισε αγώνα πρωταθλήματος παρακολουθήσαμε χθες 22/8, στο γήπεδο Ράχης, ανάμεσα στην ΑΕΠ Βέροιας και τη Θύελλα Στενήμαχου.

Οι δύο ομάδες, που βρέθηκαν και πέρσι αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Α2, έπαιξαν δυνατά, ενώ οι δύο προπονητές (φωτ. ο Γιάννης Γιάννου της Θύελλας) δεν σταμάτησαν να φωνάζουν στους παίκτες τους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι ήταν κυρίως αναγνωριστικό με πολλές πάσες στο χώρο του κέντρου. Σταδιακά, η ΑΕΠ ανέβασε την απόδοση της και δημιούργησε φάσεις μπροστά στην εστία του Γιάννη Θεοδωρίδη, ο οποίος χθες ήταν εκπληκτικός και έκανε ουκ ολίγες σωτήριες επεμβάσεις.

Η Θύελλα προσπάθησε με αντεπιθέσεις να απειλήσει τον Φλώρο και σε μία από αυτές κατάφερε με τον Χατζηρόζη (που σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι) να προηγηθεί στο 70′. Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε άγρια μορφή, η ΑΕΠ βγήκε στην επίθεση να ισοφαρίσει και το κατάφερε με τον υψηλόσωμο Γκέλο στο 81′.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Φλώρος, Μωυσίδης, Τζιβάρας Δ., Αργυρόπουλος, Σιδηρόπουλος, Μπαντιάκας, Ρηγόπουλος, Κιατικίδης, Πίκος, Κουτσιμπασόπουλος, Καστανίδης. Αγωνίστηκαν και οι Γκέλος, Ιωαννίδης, Τσιμόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Τζιβάρας Μ., Πουλιόπουλος, Θεοδωρίδης.

Θύελλα Στενήμαχου : Θεοδωρίδης, Σταμάτης Α., Γκαντζίδης, Σάπκας, Παπάζογλου, Σταμάτης Θ., Σφιντηλάς, Σταμάτης Π., Αδαμίδης, Χατζηρόζης, Καρατζάς. Αγωνίστηκαν και οι Κελέσμιτος, Γαλατσίδης, Δημητριάδης, Κουβατλής.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected