Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Αγίου Γεωργίου vs Λευκάδια 0-3

  Ένα παιχνίδι με δύο όψεις παρακολουθήσαμε σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και στα Λευκάδια. Κάτω από τον αφόρητο ήλιο (στις 18.00 που ξεκίνησε το παιχνίδι είχε ακόμα 33 βαθμούς!), οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο, με τα Λευκάδια στο δεύτερο να αποδυκνείονται πιο αποτελεσματικά και να κερδίζουν σχετικά εύκολα το παιχνίδι.

Ημέρα γιορτής η σημερινή για τον Άγιο Γεώργιο και η ομάδα του Απόλλωνα προσπάθησε από την αρχή να αγωνιστεί με ενθουσιασμό και πάθος και μέχρι ένα σημείο τα κατάφερε, αφού τα Λευκάδια (που ως γνωστόν αγωνίζονται στη Δ’ Εθνική) δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου στο πρώτο μέρος, αποτέλεσμα της πολύ καλής άμυνας των “πράσινων”.

Ο Σάκης Παπαδίνας, αγωνιζόμενος ως στόπερ σήμερα, με τις κατευθύνσεις από πίσω, προσπάθησε να ανεβάσει την άμυνα ψηλά και να πιέσει τα χαφ του ΠΑΣ και κατάφερε στο πρώτο 45λεπτο να “κλειδώσει” τους Μπρέγκου και Καλαϊτζίδη, κρατώντας εύκολα το μηδέν στην άμυνα.

Οι δύο ευκαιρίες που καταγράφηκαν σ’ αυτό το διάστημα είναι στο 30′, όταν μετά από σέντρα του Πετρίδη από δεξιά, η μπάλα περνά πάνω από τον Παπαδίνα και η προβολή του Πέτγαζλη εξ επαφής, θα περάσει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σίμου.

Δύο λεπτά αργότερα θα καταγραφεί η δεύτερη ευκαιρία των Λευκαδίων, όταν από σέντρα του Κωνσταντάκου από δεξιά, ο Καλαϊτζίδης δεν θα προλάβει προ της εστίας να βρει τη μπάλα και αυτή θα περάσει παράλληλα από την εστία.

Στο δεύτερο μέρος άλλαξε τελείως η εικόνα του παιχνιδιού και μάλιστα με το καλημέρα (48′) ο πολύ καλός σήμερα Μπρέγκου θα βγάλει σέντρα από αριστερά και ο πανύψηλος Πασχώνης δεν θα δυσκολευτεί να πηδήξει πιο ψηλά από όλους και να ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΣ.

Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι εκατέρωθεν αλλαγές και δέκα λεπτά αργότερα ο Καλαϊτζίδης αυτή τη φορά θα κλέψει τη μπάλα από τα χαφ, η άμυνα του Απόλλωνα “τραβήχτηκε” ψηλά και θα βγει τετ-α-τετ με τον Σίμο κάνοντας εύκολα το 0-2.

Στο 63′ και πάλι ο Καλαϊτζίδης θα επιχειρήσει σουτ το οποίο θα κοντράρει σε αμυνόμενο και θα περάσει κόρνερ, ενώ στο 67′ πολύ δυνατό σουτ του Μπρέγκου θα βρει το δεξί κάθετο δοκάρι του Σίμου.

Το 0-3 θα γίνει στο 81′ με πολύ ωραίο ευθύβολο σουτ του Στέφανου Παπαδόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή.

Πολύ καλή η διαιτησία του Δημήτρη Καραντώνη, με βοηθούς τους Στέφανο Παρασίου και Μπάμπη Χρυσάνη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Μπαξεβάνης Μ., Τρούπκος, Καρολίδης, Παπαδίνας, Βύζας, Τσότσος, Κραβαριώτης, Αμοιρίδης, Γολσουζίδης, Παπαρέντης. Αγωνίστηκαν και οι Σαντίνι, Βουτσικίδης, Μπαξεβάνης Δ.,Μηνόπουλος, Μηνάς, Φωτιάδης, Παπαρέντης Π., Μαγγίζης

Λευκάδια : Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντάκος, Πληκαδίτης, Πασχώνης, Πίτος, Μπρέγκου, Συμπεθέρης, Πετρίδης, Πέτγαζλης, Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Γιαμτζίδης, Λέσκας, Χαρατσίδης, Μισαηλίδης Π., Ορδουλίδης, Κουβατσίδης, Σπυριδωνίδης, Τσάλμας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected