Super League 1 - Ποδόσφαιρο

Προσωρινά δελτία – Μα το είπαμε…στο Ελλάντα ποτέ δεν ξέρεις!

  Δεν χρειάζεται να είσαι…μάντης για να δεις τι θα γίνει στο μέλλον σε ότι αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο! Παρόλο που όπως είπαμε δεν προβλέπεται από πουθενά, η ΕΠΟ προχώρησε στην έκδοση των προσωρινών δελτίων για τις μεταγραφές των ΑΕΚ, ΟΦΗ και Πανιώνιου.

Έτσι, δεκτό έκανε η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ το αίτημα των προβληματικών ΠΑΕ για έκδοση προσωρινών δελτίων.

Οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΟΦΗ και Πανιώνιος δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και είχαν το μεγαλύτερο πρόβλημα, ωστόσο αυτή η απόφαση της ΕΙΜ, τους λύνει, έστω και προσωρινά τα χέρια για να μπορούν να συμμετέχουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Super League έκανε παρέμβαση υπέρ των τριών ομάδων στην συνεδρίαση της ΕΙΜ την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την απόφαση, τα δελτία αυτά θα έχουν ισχύ ως τις 14 Σεπτεμβρίου. Εάν μέχρι τότε οι εν λόγω ομάδες δεν έχουν προσκομίσει φορολογική ενημερότητα, τότε τα δελτία θα ανακληθούν, ενώ θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα, καθώς οι αντίπαλες ομάδες στα μέχρι τότε παιχνίδια θα μπορούν να διεκδικήσουν τυχόν βαθμολογικές τους απώλειες στα χαρτιά, ενώ φυσικά οι τρεις ΠΑΕ θα αναγκαστούν να συνεχίσουν με τους παίκτες που είχαν και πέρυσι στο ρόστερ τους.

Αυτή η εξέλιξη διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την ομαλή έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς και η ΕΕΑ, μετά και την είδηση για την άμεση κατάθεση στη Βουλή της τροπολογίας για τη ρύθμιση χρεών των προβληματικών ΠΑΕ, αναμένεται την Παρασκευή να χορηγήσει άδεια σε όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά η απόφαση

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Ιδιότητας-Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Με αριθμό απόφασης  93 / 22.08.2012 δέχεται ομόφωνα την αίτηση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. και την υπέρ αυτής πρόσθετη παρέμβαση της Superleague.

Εγκρίνει την έκδοση υπέρ της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. προσωρινών δελτίων για τους κάτωθι ποδοσφαιριστές

 ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
YAGO FERNANDEZ
ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
FURTADO JOSE EMILIO ROBALO
ΤΣΑΜΟΥΡΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΦΕΤΣΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΑΙΝΕΙΑΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΙΚΟΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τα προσωρινά δελτία θα ισχύσουν μέχρι τις 14.09.2012 , προθεσμία μέχρι την οποία η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. υποχρεούται να έχει καταθέσει τα απαιτούμενα ελλείποντα δικαιολογητικά στο ιστορικό της παρούσας. Σε περίπτωση μη καταθέσεως των δικαιολογητικών τα δελτία των ανωτέρω ποδοσφαιριστών θα ανακληθούν , αλλά τα συμβόλαιά τους θα παραμείνουν ισχυρά ως προς την παραγωγή των εννόμων συνεπειών.

2. Με αριθμό απόφασης  94 / 22.08.2012 δέχεται ομόφωνα την αίτηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και την υπέρ αυτής πρόσθετη παρέμβαση της Superleague.

Εγκρίνει την έκδοση υπέρ της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. προσωρινών δελτίων για τους κάτωθι ποδοσφαιριστές

 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΞΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΠΟΥΡΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΝΔΡΑΛΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Τα προσωρινά δελτία θα ισχύσουν μέχρι τις 14.09.2012 , προθεσμία μέχρι την οποία η Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. υποχρεούται να έχει καταθέσει τα απαιτούμενα ελλείποντα δικαιολογητικά στο ιστορικό της παρούσας. Σε περίπτωση μη καταθέσεως των δικαιολογητικών τα δελτία των ανωτέρω ποδοσφαιριστών θα ανακληθούν, αλλά τα συμβόλαιά τους θα παραμείνουν ισχυρά ως προς την παραγωγή των εννόμων συνεπειών.

3. Με αριθμό απόφασης  95 / 22.08.2012δέχεται ομόφωνα την αίτηση της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και την υπέρ αυτής πρόσθετη παρέμβαση της Superleague.

Εγκρίνει την έκδοση υπέρ της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. προσωρινών δελτίων για τους κάτωθι ποδοσφαιριστές

 ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΡΟΒΙΘΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΟΝΙΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΙΤΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜ
ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
VERON RICARDO MATIAS

Τα προσωρινά δελτία θα ισχύσουν μέχρι τις 14.09.2012 , προθεσμία μέχρι την οποία η Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. υποχρεούται να έχει καταθέσει τα απαιτούμενα ελλείποντα δικαιολογητικά στο ιστορικό της παρούσας. Σε περίπτωση μη καταθέσεως των δικαιολογητικών τα δελτία των ανωτέρω ποδοσφαιριστών θα ανακληθούν, αλλά τα συμβόλαιά τους θα παραμείνουν ισχυρά ως προς την παραγωγή των εννόμων συνεπειών.

*onsports.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected