Κατηγορίες
Super League 1 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τουρνουά “Γιάννη Μπάλογλου” – Το πρόγραμμα

  Ξεκινά αύριο το καθιερωμένο πλέον τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου “Γιάννη Μπάλογλου“, που τον περασμένο Ιούλιο συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το θάνατο του.

Το τουρνουά, όπως κάθε χρόνο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με τη συμμετοχή φέτος των Αγροτικού Αστέρα, Ατρόμητου Διαβατού, Θύελλα Στενήμαχου και Βέροιας Κ17.

Το πρόγραμμα όπως μας δόθηκε από τους διοργανωτές

Παρασκευή 24/8  (18.30)  Αγροτικός Αστέρας – Βέροια Κ17

                                         (19.30)  Ατρόμητος Διαβατού – Θύελλα Στενήμαχου

Σάββατο  25/8  (18.30)  Μικρός Τελικός

                                (19.30)  Μεγάλος Τελικός

Θα ακολουθήσει η απονομή του τροπαίου για τον νικητή και αγιασμός στη μνήμη του Γιάννη Μπάλογλου.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη…

Ο Γιάννης Μπάλογλου, 22 ετών όταν έφυγε από κοντά μας, είναι ένα από τα πολλά θύματα της ασφάλτου. Επιστρέφοντας ένα απόγευμα από τα Παλατίτσια, όπου είχε πάει να ανάψει ένα κερί στη μνήμη του επίσης αδικοχαμένο θείου του (με τον ίδιο τραγικό τρόπο), ένας ασυνείδητος οδηγός του έκλεισε το δρόμο στην περιοχή της Βεργίνας και δυστυχώς συνέβη το μοιραίο…

Να σημειώσουμε ότι το τουρνουά καθιερώθηκε επί προεδρίας Αργύρη Πύρκα (εκείνη την εποχή ο Γιάννης αγωνιζόταν στο Αγροτικό Αστέρα και θεωρούνταν ένας από τους πιο δυναμικούς παίκτες) και συνεχίζεται και τώρα επί προεδρίας Αθανάσιου Ταραλά.

Σημ.: Η απομονή του νικητή, όπως είχαμε γράψει παλαιότερα, έχει προγραμματιστεί να γίνει από τον “μεγάλο” Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος είχε επικοινωνήσει με τους ιθύνοντες στον Αγροτικό Αστέρα και ανέφερε πως εκτός απροόπτου θα ήταν παρόν. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο από την πλευρά του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ και ως την Παρασκευή η διοίκηση του ΔΣ θα περιμένει την απάντηση του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected