Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού vs Θύελλα Στενήμαχου 3-0

(Σημειώνουμε ότι σε κάθε ρεπορτάζ που αφορά την ανάλυση του αγώνα, στο πάνω μέρος του άρθρου θα έχουμε την αφίσα του Γιάννη, που ανάρτησε το ΔΣ στο γήπεδο, σε ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής. Το φωτορεπορτάζ θα προβάλλεται σε άλλη ανάρτηση)

Μετά το παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με τη Βέροια Κ17 ακολούθησε ο άλλος ημιτελικός, αυτός ανάμεσα στον Ατρόμητο Διαβατού και στη Θύελλα Στενήμαχου. Το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά παράσταση για ένα ρόλο, παρόλο που στο 1-0, η Θύελλα έχασε πέναλτι με τον Αδαμίκο.

Στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυναμικά στον αγώνα και έδειχνε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ως κινητήριους μοχλούς τους Μάκη Σπανό και Καμπά, ενώ ο Γόλης Ηλιάδης σταματούσε κάθε προσπάθεια των επιθετικών της Θύελλας.

Και αφού η ισοφάριση από τους τυπικά φιλοξενούμενους δεν ήρθε στο πέναλτι, η μπάλα “τιμώρησε” και αμέσως με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Διαβατός πέτυχε και δεύτερο γκολ,  “κλειδώνοντας” ουσιαστικα το παιχνίδι, δεδομένης και της μικρής διάρκειας του.

Η Θύελλα Στενήμαχου ήταν σε κακή μέρα και ήταν φανερό ότι της λείπουν οι παίκτες εκείνοι που θα κάνουν τη διαφορά για την ομάδα, ειδικά στο κέντρο. Ο Γιάννης Γιάννου σήμερα είχε στη διάθεση του 13 ποδοσφαιριστές και η κούραση των παικτών ήταν ορατή σε κάθε κίνηση.

Φάσεις και γκολ

12′ – Σουτ του Καμπά, εκτίναξη του Θεοδωρίδη, βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα και περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ.

14′ – Πάσα “πάρε-βάλε” του Μάκη Σπανού στον Ποζιάδη, αυτός με πλάτη στο τέρμα, γυρίζει το σώμα του και σουτάρει, λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Θεοδωρίδη.

22′ – ΓΚΟΛ! Κόρνερ από δεξιά του Μάκη Σπανού, κεφαλιά του Ηλιάδη, η μπάλα παίρνει πολύ ύψος, δεν απομακρύνει η άμυνα και ο Παγγούρας κάνει την προβολή (1-0).

25′ – Κερδίζει πέναλτι ο Στενήμαχος σε χέρι του Παγγούρα, το οποίο αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Αδαμίκος, αλλά αποκρούει εντυπωσιακά ο Μουχτάρης σε κόρνερ.

30′ – ΓΚΟΛ! Εκπληκτική ενέργεια του Μάκη Σπανού στο κέντρο του γηπέδου, περνάει δύο παίκτες, ασίστ αριστερά στον Καμπά, ο οποίος δεν δυσκολεύεται να κάνει το 2-0.

31′ – Σουτ του Χατζηρόζη για τη Θύελλα, λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

37′ – ΓΚΟΛ! Το 3-0 από τον Βοργιατζίδη.

Να σημειώσουμε ότι στην αρχή του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο Γιάννη Μπαλόγλου. Πολύ καλή η διαιτησία του Χρήστου Μαλούτα, με βοηθούς τους Θωμά Παζαρτζικλή και Γρηγόρη Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Μπουτάνι, Παγγούρας, Ηλιάδης, Θεοδωρίδης, Καμπάς, Λιλιόπουλος, Καρατάσος, Σπανός Μ., Ποζιάδης, Κίτσας.  Αγωνίστηκαν και οι Σπανός Θ., Βοργιατζίδης, Φαρμάκης Π., Κλάψης.

Θύελλα Στενήμαχου : Θεοδωρίδης, Γκουντάρας, Γκατζίδης, Σταμάτης, Καρατζιάς, Σφυντηλάς, Κόττελης, Γίδαρης Κ., Γίδαρης Δ., Χατζηρόζης, Αδαμιδης. Αγωνίστηκαν και οι Γαλατσίδης, Κελέσμιτος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected