Κατηγορίες
Διάφορα

Imathia Sports News – Καινοτομία χωρίς προηγούμενο…

  Ένα ακόμη λιθαράκι για την (όσο το δυνατόν…) μεγαλύτερη προώθηση του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, βάζει τη Δευτέρα στις 19.30μμ το Imathia Sports News.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες, τη Δευτέρα 27/8 στις 19.30μμ στα Ασώματα Ημαθίας, θα διεξαχθεί η κλήρωση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων Α1, Α2 αλλά και του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Το Imathia Sports News θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει με έναν πρωτόγνωρο τρόπο την εξέλιξη της κλήρωσης και των ζευγαριών που θα προκύψουν.

Εσείς από το σπίτι σας, από το χώρο εργασίας σας θα μπορείτε να δείτε LIVE την κλήρωση, είτε μέσα από το blog μας, είτε από το group του facebook. Και προσέξτε, όχι απευθείας με βιντεοσκόπηση (live streming), με πολλές πιθανότητες να “κολλάει” λόγω των συνδέσεων του καθενός, αλλά τα ζευγάρια θα βγαίνουν απευθείας στην οθόνη σας!

Εσείς απλά θα συντονιστείτε στις 19.25μμ το απόγευμα της Δευτέρας και πατώντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα το πλήκτρο F5 (ανανέωση) θα εμφανίζονται μπροστά σας οι ομάδες σε έναν πίνακα. Όσοι επιθυμείτε να τη δείτε μέσω του group “Imathia Sports News” στο facebook, θα δείτε την κλήρωση αμέσως μόλις ολοκληρωθεί.

Τη Δευτέρα λοιπόν το απόγευμα πλητρολογούμε www.imathiasportsnews.wordpress.com, φτιάχνουμε καφέ και απλά πατάμε συχνά F5!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected