Κατηγορίες
Super League 1

Γιάννης Αραμπατζής – Συνέντευξη στη Nova

Η χρονιά ξεκινά πολύ περίεργα για την ΑΕΚ, έχοντας πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ της, αλλά ο Γιάννης Αραμπατζής είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης θεωρεί πως μπορεί να αποτελέσει η ομάδα την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μπαίνοντας στην τριάδα, όπως ανέφερε στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αραμπατζή

Για την προώθηση νεαρών παικτών: “Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν εφικτό κάτι τέτοιο. Ή δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν. Φέτος είναι ευκαιρία. Όπως είναι ευκαιρία και για τα παιδιά της ΑΕΚ. Για να επιλέχθηκαν σημαίνει ότι αξίζουν. Πρέπει να δίνουν τα πάντα για την ομάδα, να καταλάβουν το σήμα της φανέλας, για να δώσουν χαρά στον κόσμο, που δυστυχώς δεν έχει χαρεί πολλά πράγματα”.

Για τους φετινούς στόχους της ΑΕΚ: “Στόχος… Δεν μπορούμε, δυστυχώς, να μιλάμε για στόχους φέτος. Πάντα ξεκινάμε λέγοντας πως στόχος είναι πρωτάθλημα, Κύπελλο και καλή πορεία στην Ευρώπη. Την Ευρώπη τη χάσαμε. Στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο”.

Τα φαβορί: “Αυτοί που είναι κάθε χρόνο. Ο Ολυμπιακός έχει την οικονομική ευχέρεια, έχει την Ευρώπη, είναι πιο μπροστά. Ο Παναθηναϊκός είναι μετά, ο ΠΑΟΚ και εμείς πιστεύω να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη και να μπούμε στην τριάδα. Γενικά, δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τις ομάδες. Άλλο φιλικό άλλο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις και πιστεύω να είμαστε πρώτοι και καλύτεροι”.

Για τα θετικά της προετοιμασίας: “Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, υπάρχει ζωντάνια. Αυτό πρέπει να βγάζουν τα νέα παιδιά. Ενέργεια, πάθος”.

Για τον Βλάχο: “Προσπαθεί όσο μπορεί να μεταφέρει ηρεμία, γιατί και αυτός έχει έρθει σε μία μεγάλη ομάδα και να την κρατήσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι δύσκολες οι συνθήκες. Μας ανεβάζει όσο μπορεί ψυχολογικά. Πιστεύω να βγει μέσα στη σεζόν, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του προπονητή, να παίξουμε με πάθος και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Για τον ανταγωνισμό: “Έχουμε μία καλή σχέση με τον Κωνσταντόπουλο και μέσα και έξω από το γήπεδο. Εχουμε τον ίδιο στόχο”.

Για τον Αστέρα: “Παίζουμε με μία έτοιμη ομάδα. Θα μπούμε μέσα και θα παίξουμε σαν ΑΕΚ. Να παλέψει ο καθένας για το καλύτερο”.

*novasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected