Κατηγορίες
Super League 1

Μάκης Χάβος : “Χωρίς φόβο αλλά με πάθος”

Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό θα κυνηγήσει η Βέροια στην πρεμιέρα της Super League, όπως τόνισε ο Μάκης Χάβος.

Ο προπονητής της “Βασίλισσας” επισήμανε πως δεν φοβάται τους “ερυθρόλευκους”, θα τους σεβαστεί, αλλά οι παίκτες του είναι έτοιμοι.

“Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εύχομαι πρώτον υγεία σε όλους και ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές, και καλή επιτυχία στην ομάδα μας. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα παγίδες κι εμείς είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη.

Θα σεβαστούμε τον μεγάλο μας αντίπαλο αλλά δεν θα τον φοβηθούμε. Είχαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, έπρεπε να σεβαστούμε τα παιδιά που έβγαλαν την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και να φέρουμε κάποιους έμπειρους παίκτες, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. Έχει μείνει μία ακόμη θέση, αυτή του φορ περιοχής, ώστε να κλείσει το ρόστερ της φετινής περιόδο”, ανέφερε αρχικά.

Σχολιάζοντας το θέμα με τον Ντιέ, ανέφερε: «Είναι ευχάριστο ότι ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα μετά από απουσία αρκετών ημερών. Σήμερα είχε μια συνομιλία με τον πρόεδρο και θα μιλήσει και μαζί μου. Σίγουρα ο ανθρώπινος παράγοντας είναι σημαντικός, αλλά κι εμείς θα κοιτάξουμε το συμφέρον της ομάδας. Σε περίπτωση που δεν μείνει τελικά θα κοιτάξουμε να καλύψουμε το κενό του με μια ακόμη μεταγραφή».

Για τις απουσίες που θα έχει η Βέροια, σημείωσε: “Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ακόμη απουσία, εκτός από τον ανέτοιμο Μπεθέρα, που είναι του Νταμιάν Μπελόν! Και αυτό γιατί είναι τιμωρημένος από την περσινή περίοδο με την προηγούμενη ομάδα του. Σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική απώλεια”.

Για το ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής στην άμυνα, επισήμανε: “Μετά και την επιστροφή του Καλί από τραυματισμό και την απόκτηση του Τόμας, πιστεύω ότι είμαστε κομπλέ στη αμυντική μας γραμμή και δεν θα χρειαστούμε άλλον ποδοσφαιριστή”.

Σχετικά με τους εφετινούς στόχους της ομάδας του τόνισε: “Στόχος μας είναι η ομάδα να έχει τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου. Δεν θα πρέπει να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο είτε εντός είτε εκτός έδρας και αυτό το τονίζω συνεχώς στους παίκτες μου. Το θετικό είναι ότι έχουν ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό και δείχνουν μεγάλη διάθεση. Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Κάνοντας αναφορά στον Παντελή Καφέ, είπε: “Τον Καφέ τον γνωρίζω πολύ καλά, πρόκειται για έναν πολύ καλό χαρακτήρα και είναι ευπρόσδεκτος, ιδιαίτερα σε περίπτωση που ο Ντιέ δεν παραμείνει στην ομάδα. Υπήρξε πριν από λίγο καιρό κάποια φιλολογική συζήτηση με τον παίκτη αλλά τίποτε παραπάνω”.

Τέλος, για τον Ολυμπιακό σχολίασε: “Μετά την αλλαγή προπονητή δεν γνωρίζω πως θα παρουσιαστεί. Πιστεύω ότι και γι’ αυτόν θα είναι δύσκολη η πρεμιέρα. Τον έχουμε τσεκάρει και σίγουρα τον περιμένουμε επιθετικό”.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected