Super League 1

Αργύρης Τούφας – Για 30′ με Αθηναϊκό

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού κάθε φιλικό που δίνουν παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι. Όσο περνάει ο καιρός και οι πιτσιρικάδες “δένουν” μεταξύ τους δείχνουν ότι είναι καλύτερη ομάδα και αυτό φάνηκε και στο φιλικό το Σάββατο 25/8 που έδωσαν οι “ερυθρόλευκοι” απέναντι στον ιστορικό Αθηναϊκό (που τώρα αγωνίζεται στην Α’ Αθηνών), στο οποίο νίκησαν με 3-0 στο Ρέντη.

Οι Πειραιώτες αν και μικρότεροι σε ηλικία ήταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλό τους και μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είχε πάει και σε υψηλότερα επίπεδα.

Το 1-0 έγινε στο 25’ από τον Φουκαρά, όταν ο Πασαλίδης «γέμισε» από κόρνερ ο Μπαντούνας έστρωσε στον Φουκαρά και εκείνος με σουτ άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη παρά τις αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός δεν έπεσε από τον Ολυμπιακό και το 2-0 έγινε στο 73’ από τον Χατζάρα, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85’ ο Αράπης.

Ο Αργύρης Τούφας κατέγραψε άλλη μια συμμετοχή με την ομάδα του Ολυμπιακού Κ17 (πέρασε στο 59′ ως αλλαγή) και σταδιακά δείχνει να μπαίνει στο κλίμα της νέας του ομάδας και της μεγάλης πρόκλησης που ανοίγεται μπροστά του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος (56’ Σαΐτης), Βαγενάς (59’ Τούφας), Μπαντούνας (75’ Μακροστέργιος), Τόλι (52’ Ράτζα), Γκούτσιος (78’ Ντάσης), Πασαλίδης (59’ Χατζάρας), Παπασάββας (67’ Λάτσι), Φουκαράς (70’ Μαργαρίτης), Καρκασίνας (70’ Καλλέργης), Δ. Σιώπης (70’ Μανθάτης), Καναβέτας (56’ Αράπης).

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected