Football League

Δόξα Δράμας vs Επανομή – Βασικός ο Παπατζίκος

Η Αναγέννηση Επανομής διεύρυνε το αήττητο σερί με ομάδες της Football League και αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στη Δράμα απέναντι στη Δόξα.

Το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα ένα φιλικό η Αναγέννηση Επανομής. Η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη, παρότι παρατάχθηκε χωρίς το βασικό επιθετικό της “όπλο” Πάτρικ Ογκουνσότο (ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και για προληπτικούς λόγους προφυλάχθηκε), έχασε ευκαιρίες και γενικά στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε έναν ενισχυμένο και φιλόδοξο αντίπαλο.

Έτσι, οι πράσινοι έχουν ως τώρα δυο νίκες και μια ισοπαλία κόντρα σε ομάδες της κατηγορίας, με το επόμενο φιλικό να δίνεται την Τετάρτη, στο “Νίκος Σαράφης” με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Για τη Δόξα που προηγήθηκε στο 28΄ με σουτ του Άρη Σοϊλέδη, δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Γελαδάρης, (κάποια στιγμή σηκώθηκε για ζέσταμα, αλλά δεν πέρασε ποτέ στο παιχνίδι ούτε ως αλλαγή! Ο 37χρονος αμυντικός που είναι φανερό ότι δεν υπολογίζεται στις βασικές επιλογές του Σούλη Παπαδόπουλου μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής έκανε ζέσταμα, αλλά  ο προπονητής επέλεξε να μην τον χρησιμοποιήσει…), ενώ ο Αλέξης Παπατζίκος ήταν βασικός για την Αναγέννηση και μάλιστα έχοντας πολύ καλή απόδοση. Ο Σάββας Ταταρίδης (φωτ αριστερά) πέρασε αλλαγή στο δεύτερο μέρος, βοηθώντας και αυτός την ομάδα του να φύγει αήττητ για άλλο ένα παιχνίδι.

Για την Επανομή ισοφάρισε ο Τσερκέζος το 50′.

Δόξα Δράμας : Γουμάγιας, Περπερίδης, Σικαλιάς, Κοντέων, Κάστσελαν, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Καμινιώτης, Ρούσεφ, Σοϊλέδης, Πουλάκος. Έπαιξαν και οι Δάφκος, Αθανασιάδης, Αγτζίδης, Αμανατίδης, Κασσός, Χιντατσέλι, Κανετίδης, Κάπελ και Καπνίδης.

Αναγέννηση Επανομής : Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Φωτιάς, Παπατζίκος, Τέλλος, Ναστόσκι, Κουκουλέκης, Κουλίδης, Μπαλασάς, Ταχμαζίδης, Αναστασίου. Έπαιξαν και οι Ταταρίδης, Λαμπερνάκης, Δραγανίδης, Σαμουηλίδης, Κεφάλας, Σικαλόπουλος, Μοράν.

*φωτ. από dramagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected