Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – ΠΑΟΚ Αραβησσού 2-0

  Εν μέσω αφόρητης ζέστης και με καθυστέρηση 15 λεπτών (άργησε να φτάσει η αποστολή του ΠΑΟΚ Αραβησσού) ξεκίνησε το τουρνουά των Λευκαδίων το Σάββατο 25/8, με τη συμμετοχή των ΠΑΣ, ΑΕ Χαρίεσσας, Απόλλων Αγίου Γεωργίου και ΠΑΟΚ Αραβησσού Πέλλας.

Το πρώτο παιχνίδι χρονικά (τα ζευγάρια βγήκαν κατόπιν κλήρωσης πριν τον αγώνα, που διεξήθχη με τη συμμετοχή ενός παράγοντα από κάθε ομάδα) ήταν ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ και στον ΠΑΟΚ Αραβησσού. Τις δύο ομάδες χώριζαν δύο κατηγορίες και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης των Λευκαδίων θα αποτελούσε έκπληξη, παρόλο που βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό του για 45 λεπτά (τόσο διαρκούσε κάθε ματς) και δεν κινδύνεψαν σε καμία περίπτωση από τον ΠΑΟΚ, περνώντας έτσι άνετα στον τελικό. Ο Γιώργος Τυριακίδης ακολούθησε την πεπατημένη, χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα με τα προηγούμενα φιλικά, δείχνοντας ότι (αν και δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ) ότι αυτό θα χρησιμοποιήσει και στις επίσημες υποχρεώσεις.

Για τα Λευκάδια σκόραραν οι Συμπεθέρης (19′) και Πέτγαζλης (31′).

Η σύνθεση του ΠΑΣ

Γιαμτσίδης, Κουβατσίδης, Πληκαδίτης, Πασχώνης, Μισαηλίδης Π., Μπρέγκου, Πετρίδης, Σπυριδωνίδης, Συμπεθέρης, Παπαδόπουλος, Πέτγαζλης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected