Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΕ Βέροια – Δύο ανακοινώσεις

 

Δύο ανακοινώσεις εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Βέροια. Στην πρώτη εκθειάζει τους οπαδούς της που στάθηκαν στο ύψος τους στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ στη δεύτερη, ευχαριστεί όσους βοήθησαν ώστε οι εργασίες στο γήπεδο να έχουν ολοκληρωθεί εγκαίρως.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Βέροιας

1) “Η ΠΑΕ Βέροια ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους της για τη θερμή συμπαράστασή τους και την απόλυτα κόσμια συμπεριφορά τους στον αγώνα πρωταθλήματος SUPER LEAGUE με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η ομάδα μας και ο κόσμος της για ακόμη μία φορά δίδαξαν ήθος και πολιτισμό σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα και υπόσχονται ανάλογη συνέχεια”.

2) “Η ΠΑΕ Βέροια ευχαριστεί όλους εκείνους που η συνεισφορά τους έκανε λαμπρή την έναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE στην πόλη μας, και ειδικότερα ευχαριστεί δημόσια τον πολιτικό μηχανικό και πρώην πρόεδρο της ομάδας μας κ. Κωνσταντίνο Γκαβαϊσέ, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες νυχθημερόν και με αμέριστο ζήλο και αγάπη έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο όλων των εργασιών που ήταν αναγκαίες για την τέλεση του εναρκτήριου αγώνα”.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected