Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Ακαδημία Βέροιας 2-0

Ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που από φέτος συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα, είχαμε το Σάββατο 25/8 στο γήπεδο Ράχης, παρουσία αρκετού κόσμου.

Η ΑΕΠ Βέροιας του Μάκη Αμπρικίδη αντιμετώπισε την Ακαδημία Βέροιας του Τάσου Ανθυμιάδη, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και των δύο ομάδων.

Η τυπικά γηπεδούχος ΑΕΠ, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, ενώ αρκετές ήταν οι φορές που δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη η Ακαδημία, που φέτος έχει ως στόχο την διάκριση στην Α2 Ερασιτεχνική, έπαιξε δυναμικά, έτρεξε πολύ και προσπάθησε να απειλήσει κάποιες φορές την εστία του Φλώρου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τα γκολ για την ΑΕΠ πέτυχαν οι Ρηγόπουλος (32′) και Κατσιγιαννόπουλος 71′.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Φλώρος, Μωυσίδης, Τζιβάρας Δ., Αργυρόπουλος, Σιδηρόπουλος, Μπαντιάκας, Ρηγόπουλος, Κιατικίδης, Γκέλος, Ζυγουλιάνος, Κουτσιμπασόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Γαλάνης, Κατσιγιαννόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Τζιβάρας Μ., Ιωαννίδης, Καστανίδης, Τσιμόπουλος, Πουλιόπουλος, Θεοδωρίδης.

Ακαδημία Βέροιας : Ταϊλαχίδης, Τσιούχας, Καλαϊτζης, Γκίλινας, Αργυρόπουλος, Τσαλακόπουλος, Μιχαηλίδης, Γαβριηλίδης, Νταμοτζίδης, Καλαϊτζίδης, Καλτσάς. Αγωνίστηκαν και οι Βελέντζας, Τιλκερίδης, Πελεκίδης, Παπακωνσταντίνου, Μανουσαρίδης, Μπεζάτ.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected