Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Διάφορα

Κλήρωση ΕΠΣ Ημαθίας – Παραλειπόμενα, φωτορεπορτάζ

Με επιτυχία και χωρίς…παρατράγουδα διενεργήθηκε χθες στα Ασώματα η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών αλλά και των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας. Επικεφαλής ο πρόεδρος Γιώργος Καραμελίδης, ο οποίος, μαζί με το επιτελείο της Ένωσης, αναφέρθηκαν εκτός των άλλων στα οικονομικά πεπραγμένα της διοίκησης και στο θετικό πρόσημο του ισολογισμού που εμφανίστηκε για άλλη μια χρονιά.

Χαρακτηριστική η δήλωση του προέδρου της ΑΕΠ Βέροιας, Απόστολου Εμμανουηλίδη, ο οποίος πήρε το λόγο μετά την αρχική τοποθέτηση του προέδρου. Δείτε εδώ :

http://www.youtube.com/watch?v=FaLXUiV8cvU&feature=youtu.be

Στη συνέχεια επεξηγήθηκε η διαδικασία της κλήρωσης, με το Κύπελλο Ερασιτεχνών να ανοίγει την αυλαία. Για κάθε ζευγάρι ο πρόεδρος καλούσε και έναν εκπρόσωπο για να τραβήξει μπαλάκι, με το σύνολο των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή φέτος να είναι 46.

Στο άκουσμα του ζευγαριού Μακροχώρι – Μελίκη, η αίθουσα σείστηκε από ένα μακρόσυρτο ήχο, με την κληρωτίδα να κάνει το…παιχνίδι της και να βγάζει το δίδυμο του περσινού τελικού της ΕΠΣ στο γήπεδο της Βέροιας.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κλήρωση των πρωταθλημάτων, η οποία έγινε με κλειδάριθμο. Κάθε ομάδα αντιστοιχούσε σε έναν αριθμό, με το πρόγραμμα πλέον να βγαίνει σύμφωνα με τις καταστάσεις που μας δόθηκαν και δημοσιεύσαμε χθες στο Imathia Sports News.

Στην κλήρωση βραβεύτηκε και ο Γιώργος Αρβανιτίδης για την προσφορά του στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο. Ο ίδιος, αφού ευχαρίστησε την ΕΠΣ Ημαθίας για την τιμή που του έγινε, τόνισε ότι θα είναι πάντα παρόν σε οτιδήποτε χρειαστεί το ποδόσφαιρο της Ημαθίας αλλά και κάθε σύλλογος ξεχωριστά.

Να σημειώσουμε ότι ο Φίλιππος Μέσης από την περσινή Α1 και ο Αστέρας Αλεξάνδρειας από την Α2, λόγω της τήρησης του Fair Play (ως επιβράβευση για την μηδενική τιμωρία τους), κέρδισαν από 20 αθλητικές φόρμες, προσφορά της ΕΠΣ Ημαθίας. Ο κανονισμός αυτός, όπως τόνισε και ο πρόεδρος, θα συνεχιστεί για κάθε πρωτάθλημα στο μέλλον.

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη χθεσινή κλήρωση της ΕΠΣ Ημαθίας

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected