Κατηγορίες
Super League 1

Ραφαήλ Σούκιας – Η πιο μεγάλη ώρα είναι…τώρα!

Αντιμέτωποι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο θα βρεθούν την σήμερα στις 20:30 ώρα Ελλάδας οι Νέοι του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” πιτσιρικάδες πρόκειται να ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για τη φετινή σεζόν, με το πρώτο τους ματς να είναι για το NextGen Series.

Η αποστολής της ομάδας του Πειραιά αναχώρησε από το “Ελ. Βενιζέλος” τη Δευτέρα το πρωί για τη Μαδρίτη και από εκεί με άλλο αεροπλάνο πήγαν απευθείας στο Μπιλμπάο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν προπόνηση επί ισπανικού εδάφους, ενώ την Τρίτη το πρωί θα ακολουθήσουν και χαλάρωμα εν όψει του αγώνα το απόγευμα στις 20:30.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μπερντ Στορκ, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Βλάχο, Χουτεσιώτη, Καραγκούνη, Σωτηράκο, Λεάντρο, Ρουγκάλα, Μ. Σιώπη, Λυκογιάννη, Λύρα, Παιδάκη, Δημακάκο, Σούκια, Ιωαννίδη, Βέργο, Βουτσιώτη, Γκίνο, Ρίξπουν, Βούρο.

Πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: στο τέρμα ο Βλάχος, αριστερά της άμυνας ο Σωτηράκος, δεξιά ο Καραγκούνης, στόπερ οι Λεάντρο, Ρουγκάλας, κόφτες οι Μ. Σιώπης, Σούκιας, αριστερά στο κέντρο ο Λυκογιάννης, δεξιά ο Λύρας με τον Ρίξπουν οργανωτή και τον Ιωαννίδη στην επίθεση.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected