Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Απόλλων Αγ. Γεωργίου 2-2

Ένα…ντέρμπι διεξήχθη σήμερα στο άδειο γήπεδο του Διαβατού, ανάμεσα στον τοπικό Ατρόμητο και στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου. Παρουσία μόνο των…άπειρων κουνουπιών, οι δύο ομάδες έδειξαν προτερήματα αλλά και μειονεκτήματα ενόψει των αγώνων τους για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Ο Ατρόμητος του Σάκη Παγγούρα κατάφερε να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο (Καλτσάς 15′, Κελεσίδης 30′) και να δείχνει ότι θα καθαρίσει το ματς από πολύ νωρίς. Όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Παπαρέντης θα ξαναβάλει τους “πράσινους” στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα πάνε στην ανάπαυλα με το “εύθραυστο” 2-1.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος, έχοντας μόνο τον Θεοδωρίδη στον πάγκο ως αλλαγή, κουράστηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να “πάρει” μέτρα στο γήπεδο και να εγκαθίσταται κυριολεκτικά στα καρέ του Μουχτάρη. Τελικά θα καταφέρει να ισοφαρίσει με τον Σάκη Παπαδίνα και να φέρει το ματς στα ίσια (80′).

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Μπουτάρης, Γιαννόπουλος, Κλάψης, Παγγούρας, Καρατάσος, Κουτσιάδης, Τσακαλίδης, Κελεσίδης, Σπανός Μ., Καλτσάς. Αγωνίστηκε και ο Θεοδωρίδης.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Δεβετζίδης, Φωτιάδης, Παπαδίνας, Τρούπκος, Βύζας, Καρολίδης, Κραβαριώτης, Μινόπουλος, Τσιότσιος, Παπαρέντης. Αγωνίστηκαν και οι Ξενιτίδης, Μπαξεβάνης, Έρικσον, Ορφανίδης, Βουτσικίδης.

*Στο παιχνίδι Κυπέλλου του Απόλλωνα με τον ΑΟ Συκιάς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής (κατέθεσαν αργότερα του προβλεπόμενου τα δελτία τους και αυτά θα εκδοθούν τη Δευτέρα 3/9) οι Καραβασίλης, Γουλσουζίδης και Βουτσικίδης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected