Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Βέροια Κ20 2-1

Νικηφόρο το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για την Ένωση, επικρατώντας της Βέροιας Κ20 με 2-1 στο γήπεδο του Μακροχωρίου. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο του αγώνα η παρουσία 10 με 20 περίπου φιλάθλων στις κερκίδες…

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη σήμερα εμφανίστηκε πολύ διαφορετική από το προηγούμενο φιλικό στη Μελίκη. Πρέσαρε πολύ, είχε καλό passing game, σωστή αλληλοκάλυψη και οι παίκτες έβγαλαν αρκετό πάθος, τέσσερις μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι της πρώτης φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης.

Ο Αντώνης Ηλιάδης, στο ντεμπούτο του με την “ασπρόμαυρη” φανέλα σκόραρε στο 14′ ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ. Στο 34′ ο Βούλγαρης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, δείχνοντας ότι φέτος είναι αναγεννημένος, απαλλαγμένος πλέον από τα στρατιωτικά του καθήκοντα.

Από την άλλη η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου (ο οποίος δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει οδηγίες στους παίκτες του) ήταν σε πολύ καλή μέρα, απλά δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες τους. Σε μία από αυτές κατάφεραν και μείωσαν το σκορ με τον Τσόλκα και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Χαρακτηριστικός ο τρόπος παιχνιδιού της νεοσύστατης Βέροιας Κ20, οι οποίοι άλλαζαν τη μπάλα με χαρακτηριστική ταχύτητα, χωρίς να αναλώνονται σε άσκοπες και περιττές ενέργειες.

Να σημειώσουμε ότι με τη Βέροια αγωνίστηκε ο Στέφανος Ντόγος, ο οποίος επέστρεψε στο Μακροχώρι ως αντίπαλος αυτή τη φορά.

Πολύ καλή η διαιτησία του Παρασίου, με επόπτες του Μπακάλη και Γρ. Παζαρτζικλή.

Η σύνθεση του Μακροχωρίου

Σταματέλος, Μπάκανος, Συμεωνίδης Χ., Ζαρογιάννης, Σαλεπής, Καλούδης, Βελλίνης, Σαρηγιαννίδης, Αντωνίου, Βούλγαρης, Ηλιάδης Α. Αγωνίστηκαν και οι Φέιμ, Κόκκινος, Τσακαλίδης Γ., Βοργιατζίδης, Συμεωνίδης Γ., Σαρακατσάνος, Φωτόπουλος.

*Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Λευτέρης Κελεσίδης, ο οποίος ήταν σε μεγάλα κέφια και δεν σταμάτησε να πειράζει λεπτό το “πουλέν” του, Χάρη Συμεωνίδη!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected