Football League - Super League 1

Super League – Με σκοπό το χρήμα…εεε συγνώμη το θέαμα…

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη είχαν την πριν λίγο οι εκπρόσωποι της Super League με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη με θέμα την ένταξη των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στην Football League.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τους Γιώργο Μποροβήλο και Στράτο Σωπήλη επισκέφτηκε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη με μοναδικό θέμα την “αποκατάσταση” των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η θέση του Υφυπουργού είναι να ενταχθούν οι τρεις ομάδες στο πρωτάθλημα της Football League και από το επόμενο πρωτάθλημα να αυξηθούν σε 18 οι ομάδες στην Super League.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας ζήτησαν εγγυήσεις για μεγαλύτερη επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ, καθώς θα εισαχθούν δύο “νέες” ομάδες στο πρωτάθλημα.

Προσέξτε, όχι ότι θα επιβαρυνθούν οι ομάδες με περισσότερα παιχνίδια ή ότι καταστρατηγούνται κανόνες που έχουν θεσπιστεί από χρόνια…αλλά πόσα θα είναι τα λεφτά!!! Αθάνατοι…

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected