Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αλεξάνδρεια – Κώστας Παπαδόπουλος και…συνεχίζει!

Αγώνα δρόμου κάνουν στην ΑΕ Αλεξάνδρειας να γεμίσουν το ρόστερ ενόψει τη νέας χρονιάς, λίγα 24ωρα πριν εκπεύσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Ο πρόεδρος Θωμάς Κούντζας, σε συνεργασία με τον Πόλυ Χουρσουζίδη έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους και ήδη μέσα σε τρεις μέρες απέκτησαν τρεις παίκτες και μάλιστα καταξιωμένους!

Παίκτης των “πράσινων” για τη νέα χρονιά θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος (φωτ. επάνω), ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ΑΕΠ Βέροιας και από τους πλέον έμπειρους στην κατηγορία, παίζοντας αρκετά χρόνια σ’ αυτό το επιπεδο. Τον παίκτη πλησίασε ο Πόλυς Χουρσουζίδης και τον παρότρυνε να συμφωνήσει με την ΑΕ Αλεξάνδρειας, ενώ ο ίδιος είχε ήδη δεχτεί πρόταση από τον Στέφανο Γαϊτάνο, να αναλάβει το πόστο του βοηθού προπονητή στην Κ20.

Ο Κώστας είναι 27 ετών, αγωνίζεται ως φορ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της επίθεσης, καθώς χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια. Όπως είπαμε, τα δύο τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα της ΑΕΠ Βέροιας και μάλιστα εκτός από αρχηγός της ήταν και πρώτος σκόρερ!

Η καριέρα του Κώστα Παπαδόπουλου

2001-2003  Μακροχώρι (Δ’ Εθνική)

2005-2005(Δεκ)  Αχιλλέας Νεοκάστρου (Δ’ Εθνική)

2006(Ιαν)-2006  Αιολικός Μυτιλίνης (Δ’ Εθνική)

2006-2007  Νέα Αρτάκη Εύβοιας (Δ’ Εθνική)

2007-2008  Απόλλων Κρύας Βρύσης (Δ’ Εθνική)

2008-2009  Αστέρας Αμαλιάδας (Δ’ Εθνική)

2009-2009(Δεκ) Ένωση Αναφωτιάς Κύπρου (Δ’ Εθνική)

2010(Ιαν)-2010  ΑΕ Αλεξάνδρειας (Δ’ Εθνική)

2010 – 2012 ΑΕΠ Βέροιας (Α2 Ερασιτεχνική)

Δεύτερη προσθήκη για την ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι ο Άγγελος Παντσής (φωτ. δεξιά), που πέρσι αγωνιζόταν δανεικός στα Λευκάδια από τον Αετό Σκύδρας. Είναι 20 ετών (3/11/92), αγωνίζεται στην επίθεση και ξεκίνησε από τον Μακεδόνα Βέροιας, απ’ όπου τον επέλεξε ο Τίμος Καβακάς για τον Αετό.

Τρίτη προσθήκη για τους “πράσινους” είναι ο Δημήτρης Σίμος (φωτ. αριστερά), ο οποίος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περσινής πολύ καλής πορείας των Λευκαδίων. Είναι 30 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στόπερ, θέση στην οποία χρησιμοποιήθηκε αρκετά την περσινή χρονιά στον ΠΑΣ.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Πόντιους Βέροιας, Άρη, Βέροια, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Νάουσα, ΠΑΟ Κουφαλίων και Ατρόμητο Διαβατού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected