Κατηγορίες
Super League 1 - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία ΠΑΟΚ – Βέροια Κ17 0-3

Άλλο ένα νικηφόρο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για την ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, κερδίζοντας αυτή τη φορά την Ακαδημία ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Κουλούρας. Παρουσία 80-100 περίπου φιλάθλων, παρακολουθήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το πρώτο για την Ακαδημία του Νίκου Καρύδα.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια δυσκολεύτηκε αρκετά από τους παίκτες του Άρη Αδαλόγλου, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη, παρόλο που βρίσκονται στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας τους και πολλοί παίκτες βρίσκονται πρώτη χρονιά στην ομάδα.

Πρεσάρανε αρκετά τους αντιπάλους τους και αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Ο Άρης Αδαλόγλου δοκίμαστε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του (περίπου 30) και σημείωνε τα πάντα στο I-Pod που είχε ανα χείρας.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Βέροιας εμφανίστηκε πιο επιθετική και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ με τους Μπουρδάνο, Γιάντσο και Καψάλη. Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη στις 8/9 στο γήπεδο της Μίκρας Θεσσαλονίκης, με αντίπαλο τον Ηρακλή Κ20.

Συνθέσεις

Ακαδημία ΠΑΟΚ : Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος Λ., Κουλουϊλίδης, Σερασκέρης, Μπακιρτζής, Τάσο, Παντέλογλου Αν., Ντούφας, Βούλγαρης, Τζέπης, Εσπέρογλου. Αγωνίστηκαν και οι Ασλαμπάλογλου, Νεστορόπουλος, Μπατσίλας, Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Ν., Κεσόγλου, Γκάμπριελ, Άνι, Παντέλογλου Γ., Καραγιάννης, Αθανασιάδης, Αθανασίου.

Βέροια Κ17 : Χατζηβασιλάκης, Μπόσκος, Στριμπίνος, Σφύρτσης, Ράδης, Ρογγότης, Κιόρτσης, Μάντζιος, Πινακούδης, Πέτκος, Πελεκίδης. Αγωνίστηκαν και οι Αργυρόπουλος, Νικολόπουλος, Μαγγίζης, Μπουρδάνος, Τέας, Μελικιώτης, Φουρκιώτης, Γιάντσος, Κουλπαίδης, Λαζόπουλος, Παναγιωτίδης, Καψάλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected