Κατηγορίες

Μακεδόνας Βέροιας – Εθνικός Κλειδιού 2-7

Ένα πλούσιο παιχνίδι σε φάσεις και γκολ, αλλά με ξεκάθαρο φαβορί παρακολουθήσαμε στις εγκαταστάσεις του Μακεδόνα στο Λαζοχώρι, παρουσία λογοστών φιλάθλων. Οι δύο ομάδες παρουσίασαν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, με τους φιλοξενούμενους να είναι εξαιρετικά πειθαρχημένοι στο παιχνίδι τους.

Από την άλλη η ομάδα του Φώτη Παπαδόπουλου εμφάνισε πολλές αδυναμίες, κυρίως στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού, παρά την τεράστια θέληση και το πάθος των νεαρών κυρίως παικτών του.

Στον αντίποδα, ο Χρήστος Τερζίδης δείχνει να έχει δημιουργήσει ένα καλοδουλεμένο σύνολο και παρόλη την τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, μπορείς να διακρίνεις κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που αποδυκνείουν ότι η ομάδα αυτή έχει εξαιρετικές δυνατότητες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-4 από το ημίχρονο και στη συνέχεια ο προπονητής των “μπλε” προχώρησε σε αλλαγές και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Παρόλα αυτά όμως το σκορ έφτασε στο 0-6, κυρίως από λάθη των αμυντικών των γηπεδούχων.

Το τελικό 2-7 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού και έτσι ο Εθνικός περνά στον δεύτερο γύρο αρκετά ξεκούραστα.

Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Βουλτσίδης (3, συνεχίζει το σερί από τα φιλικά), Καϊμακαμίδης (2), Κιρκιλιανίδης και Κωστόπουλος.

Συνθέσεις

Μακεδόνας Βέροιας : Τρέβλας, Γερασιμίδης, Πρόιος, Καρατάσιος, Πετούλιας, Τσολακίδης (41′ Ισαακίδης), Κουκλανιώτης, Παπαδόπουλος (70′ Μπακαλίδης), Ισαακίδης, Φεζούλας, Γουδώνης (46′ Μπουρντένας)

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Καλυβιώτης Δ. (60′ Δημητριάδης), Καϊμακαμίδης, Περηφανόπουλος, Χαϊκάλης, Φιρινίδης, Βουλτσίδης (61′ Γιαννακός), Κεχαγιάς (60′ Στογιάννης), Μπενίσκος, Κιρκιλιανίδης, Κωστόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected