Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιοχωρίου – Άρης Π. Σκυλιτσίου 2-3 παρ.

Παιχνίδι…ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στο Παλαιοχώρι, ανάμεσα στον τοπικό Άρη και στον…έτερο Άρη, του Παλαιού Σκυλιτσίου.

Οι φιλοξενούμενοι τους Δημήτρη Γιουρόπουλου πήραν την πρόκριση στην παράταση, χάρη σε γκολ του Νούσιου στο 104′, νικώντας για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το Παλαιοχώρι (είχε κερδίσει 1-2 σε φιλικό πριν λίγες μέρες).

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το παιχνίδι αρκετά δυνατά και δημιούργησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στα καρέ του Βασίλιεφ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποσωβεί πάνω στη γραμμή. Στο 19′ όμως το Παλαιοχώρι θα καταφέρει να μπει μπροστά στο σκορ, με τον Μαλάκη και να αναγκάσει το Παλαιό Σκυλίτσι να ανοιχτεί για την ισοφάριση.

Όντως η υπεροχή τους θα καρποφορήσει και λίγο πριν βγει το ημίχρονο (40′) ο Ντέλλας θα φέρει το ματς στα ίσα και θα δώσει άλλο ενδιαφέρον στο δεύτερο μέρος.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την τακτική των αντεπιθέσεων, εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα των ακραίων χαφ και σε μία από αυτές θα καταφέρουν και πάλι να προγηθούν, με τον Γελαδάρη αυτή τη φορά (60′). Ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου θα ξαναβγεί στην επίθεση, παίζοντας όλα για όλα και στο 72′ ο Κολεσίδης θα ισοφαρίσει για την ομάδα του, δίνοντας δραματική τροπή στα τελευταία 20 λεπτά στο παιχνίδι.

Το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι και τη λήξη της κανονικής διάρκειας και στην παράταση, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Νούσιος θα πετύχει το νικητήριο γκολ, δίνοντας τη μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου : Βασίλιεφ, Κίτσας Ευθ., Βασιλείου, Κίτσας Ελ., Κίτσας Δ., Νατσικόπουλος (58′ Τσακίρης), Μουστάκας (54΄Κίτσας Χ.), Μερόκης Αθ., Μαλάκης, Γελαδάρης, Μερόκης Αλ.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Δελίογλου, Πατρίκας, Κολεσίδης, Λιόλιος, Δαρδακούλης (119′ Ευθυμίου), Νούσιος, Μωραϊτης Γ., Ντέλλας (115′ Αγγελίνας), Καρασσαβίδης, Παπαδόπουλος, Απόσογλου (85′ Μωραϊτης Δ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected